Παραίτηση Κώστα Γαλάνη από πρόεδρος του ΝΑΟΑΣ και η συμπόρευση με τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad


29 Απριλίου 2019

Παραίτηση Κώστα Γαλάνη από πρόεδρος του ΝΑΟΑΣ και η συμπόρευση με τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη


Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες!

Σας εύχομαι εκ βάθους Χριστός Ανέστη. Παράλληλα με το εορταστικό κλίμα των ημερών, υπάρχουν και τα τεκταινόμενα της προεκλογικής περιόδου.

Καταρχήν σας ανακοινώνω την παραίτηση μου από το Ναυτικό Αθλητικό Όμιλο Αστακού (ΝΑΟΑΣ). Η απόφαση μου αυτή είναι οριστική και αμετάκλητη και φυσικά έχει σχέση με τις φήμες που κυκλοφορούν, ότι δήθεν χρησιμοποιώ την ιδιότητα μου ως Προέδρου του Ομίλου για την προβολή μου και ψηφοθηρικούς λόγους, παραβιάζοντας το άρθρο 117 του καταστατικού του Ομίλου. Επί σειρά ετών πρόσφερα τις υπηρεσίες μου, μαζί με τους συνεργάτες μου, ευσυνείδητα, με πολύ κόπο και προσπάθεια, με μοναδικό κίνητρο την άθληση των νέων και την προβολή του τόπου μας.

Ολοκληρώνοντας λοιπόν τον κύκλο μου στον ΝΑΟΑΣ, θεωρώ επιβεβλημένο να ευχαριστήσω τους αγαπητούς συνεργάτες - μέλη του Δ.Σ.

Πολλές ευχαριστίες, για την οικονομική στήριξη, στον ΝΗΡΕΑ Α.Ε. και την ΑΚΑΠΟΡΤ Α.Ε. και ειδικότερα στους κ.κ. Γ. Κυριακίδη και Γ. Κολώνια, Δ/ντες αντίστοιχα των εν λόγω εταιρειών.

Σχετικά με την συμμετοχή μου στις εκλογές, θα ήθελα να σας πληροφορήσω ότι βεβαίως και θα συμμετάσχω.

Μετά την προσπάθεια υποβάθμισης μου και την απομάκρυνση αρκετών συνεργατών μου με "περίεργο" τρόπο, και επειδή πάντα παραμένω ενεργός πολίτης, αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόσκληση με τον κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, μετέχοντας στο γενικό ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του.

Ο κ. Τριανταφυλλάκης και οι συνεργάτες του με κάλεσαν με σεβασμό στο πρόσωπο μου, την προσφορά μου, την ανιδιοτέλεια και το όραμα μου για τον τόπο μας, τον οποίο επιθυμώ να συνεχίσω να υπηρετώ.

Θερμές ευχαριστίες στον κ. Τριανταφυλλάκη και τους συνεργάτες του και με τη συμπαράσταση των φίλων μου και όσων εκτιμούν το πρόσωπο μου, θα δώσω τον έντιμο αγώνα μου. Υπόσχομαι δε ότι, ανεξαρτήτου αποτελέσματος, θα είμαι πάντα στην διάθεση των συμπολιτών μας.

Με εκτίμηση
Κώστας Γαλάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad