Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γεωργίας Λιάλιου με την παράταξη «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Απριλίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Γεωργίας Λιάλιου με την παράταξη «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου»


Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες,

Θα ήθελα να σας ανακοινώσω την απόφασή μου να συμπορευτώ στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Ξηρομέρου και γιατρού κου. Παναγιώτη Στάικου, ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ».

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στον Αστακό του δήμου Ξηρομέρου. Είμαι καθηγήτρια φιλόλογος και υπηρετώ μέχρι και σήμερα στην ιδιωτική εκπαίδευση. Ως ενεργός πολίτης πήρα την απόφαση να υποβάλω τον εαυτό μου στην κρίση σας, ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να συμβάλω και εγώ με τις δικές μου δυνάμεις για μια καλύτερη και πιο αποτελεσματική τοπική αυτοδιοίκηση, αποβάλλοντας τις όποιες αγκυλωτικές νοοτροπίες οι οποίες έχουν καταδικάσει το δήμο μας σε στασιμότητα. Ευελπιστώ λοιπόν στην έμπρακτη στήριξή σας.

Μετά τιμής, 
ΛΙΑΛΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad