Παναγιώτης Στάϊκος: Δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και με τον Χωροφύλαξ και με τον Αστυφύλαξ - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Παναγιώτης Στάϊκος: Δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και με τον Χωροφύλαξ και με τον Αστυφύλαξ


Δεν μπορείς να είσαι ταυτόχρονα και με τον Χωροφύλαξ και με τον Αστυφύλαξ!!!


Δεν μπορεί κανείς να μην αναγνωρίσει στην Λαϊκή Συσπείρωση συνέπεια λόγων και πράξεων. Αλλά επειδή αυτά τα οποία ευαγγελίζεται, αφορούν σε Λαϊκές Δημοκρατίες και όχι σε Αστικές, όπως είναι η δικιά μας, δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτά.

Πάντως ο πατέρας ο δικός μου δεν ήταν διορισμένος Πρόεδρος ή Κοινοτικός Σύμβουλος κατά την «Επανάστασιν της Επταετίας» διότι έτσι την ἔλεγον τινές και αυτό δεν είναι αιχμή προς την Λαϊκή Συσπείρωση, αλλά προς άλλους τινές, οἵτινες έχουσιν την υμετέραν φωλεάν χεσμένην και το παίζουν ως προοδευτικοί, ενώ εγώ δεν υπήρξα ως φοιτητής ΕΚΟΦίτης.

Ανεξάρτητα με αυτά είτε οι υποψήφιοί μου ήταν περισσότεροι Αριστεροί ή πολύ περισσότεροι Δεξιοί όπως τώρα, εγώ Χρίσμα δεν πήρα ποτέ. Και είχα υποδεχθεί είτε ως Πρόεδρος της Κοινότητας Αστακού ή ως Δήμαρχος, από τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, την κυρία Δαμανάκη, την κυρία Παπαρήγα ή τον κύριο Τσίπρα ως Αρχηγούς κομμάτων και είχα παρακολουθήσει πολλές προεκλογικές ομιλίες όπως αυτήν απόψε του Υποψήφιου Περιφερειάρχη κύριου Φαρμάκη και του Αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την Πέμπτη δε που επισκέφθηκε τον Αστακό ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κύριος Φαρμάκης απουσίαζα ως μάρτυρας σε ένα δικαστήριο, αλλά τον είχα συναντήσει την Τετάρτη στον Μαχαιρά, όπου η συνάντησή μας δεν είχε τον χαρακτήρα, να πιούμε έναν καφέ, αλλά για πλήρη ενημέρωση για τα μεγάλα έργα, όπως η οδική σύνδεση από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι την σήραγγα Άγιου Ηλία, από Μπαμπίνη με παράκαμψη Αετού και Αρχοντοχωρίου μέχρι Μύτικα και από Πλατυγιάλι μέχρι Αστακό, για τον δρόμο από Τσαπουρνιά –Χρυσοβίτσα –Βαλόστρατο-Σουπί, αλλά και Παλαιομάνινα, με Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ Δήμου Ξηρομέρου, Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και ΝΗΡΕΑ , για τα Τουριστικά Καταφύγια Αστακού και Μύτικα, για την δημιουργία κοντά στις ανεμογεννήτριες εργοστασίου διαλογής –ανακύκλωσης και καύσης των υπολοίπων των στερεών αποβλήτων για παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος στα πρότυπα παρόμοιων με αυτά που υπάρχουν στην Σουηδία με σχεδόν μηδενική επιβάρυνση του Περιβάλλοντος και για την ουσιαστική αναβάθμιση των Κέντρων Υγείας της Περιοχής μας.Αστακός 5/4/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad