Γκόραν Μπρέγκοβιτς: «Δεν μπορείς να αποφύγεις την Ελλάδα. Είναι ο τόπος όπου γεννήθηκαν τα πάντα, το ανθρώπινο είδος» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

13 Απριλίου 2019

Γκόραν Μπρέγκοβιτς: «Δεν μπορείς να αποφύγεις την Ελλάδα. Είναι ο τόπος όπου γεννήθηκαν τα πάντα, το ανθρώπινο είδος»


Το μουσικό ταξίδι του Γκόραν Μπρέγκοβιτς ξεκινά στη δεκαετία του ’70, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία με το ροκ συγκρότημά του «Bijelo Dugme».

Αυτόν το Μάιο, ο Γκόραν Μπρέγκοβιτς πηγαίνει στην Αυστραλία για μία σειρά συναυλιών, για τις οποίες μίλησε στον «Νέο Κόσμο», εφημερίδα της Ομογένειας.

Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για το πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος της Ελλάδας στην πολιτιστική ζωή των Βαλκανίων σήμερα.

Απάντησε, μεταξύ άλλων:

Δεν μπορείς να αποφύγεις την Ελλάδα. Είναι ο τόπος όπου γεννήθηκαν τα πάντα, το ανθρώπινο είδος. Οπότε ακόμα κι αν θέλω να την αποφύγω, πάντα επανέρχομαι σ’ αυτήν. Θυμάμαι όταν έκανα τον πρώτο μου δίσκο στην Ελλάδα με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη, η μόνη προϋπόθεση για μένα ήταν να παίξουν οι μουσικοί που έπαιξαν και στο soundtrack της ταινίας «Ρεμπέτικο». Ήμουν τόσο χαρούμενος που έπαιζα μαζί τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad