Παρουσίαση υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Απριλίου 2019

Παρουσίαση υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Παρουσίαση υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ 

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου IMPERIAL στο Αγρίνιο, ανακοινώθηκαν, την 1η Απρίλη 2019, τα 16 πρώτα ονόματα υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Στην εκδήλωση κύριος ομιλητής ήταν ο υποψήφιος περιφερειάρχης Βασίλης Χατζηλάμπρου, που απεύθυνε ενωτικό κάλεσμα προς όλους τους προοδευτικούς πολίτες και τις κινηματικές συλλογικότητες, μίλησε για συμπόρευση και αγωνιστική πορεία, ριζικά διαφορετική από τις δυνάμεις της υποταγής, του συναινετικού δικομματισμού και του νεοφιλελευθερισμού και τόνισε εμφατικά μεταξύ άλλων, ότι «Η συμπόρευση με την «Αντίσταση Πολιτών» στην περιφέρεια είναι ένα βήμα απ’ τα πολλά που χρειάζονται για την αντιστροφή της σημερινής κατάστασης. 

Είναι μια μεγάλη πολιτική συνάντηση για την Αιτωλοακαρνανία μέσω της οποίας παρουσιάζουμε στον κόσμο, τους συμπολίτες μας που θα πλαισιώσουν την προσπάθεια της «Αντίστασης Πολιτών». Στην πραγματικότητα οι υποψήφιοι δεν είναι υποψήφιοι με την μορφή κυνήγι για το σταυρό, αλλά είναι τα πρόσωπα που μέσα στον κοινωνικό ιστό θα φέρουν το μήνυμα, ότι δεν πάει άλλο κάτω. Για την φτώχεια της περιφέρειάς μας υπάρχουν πολιτικά υπεύθυνοι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες ότι η Ελλάδα περνάει δύσκολα. Και η Ελλάδα περνάει δύσκολα και η Δυτική Ελλάδα, διότι δεν έγιναν διεκδικήσεις για να υπάρξει ανασυγκρότηση της κατάστασης. Παρουσιάζονται μονίμως τα πλεονεκτήματα της Αιτωλοακαρνανίας, χωρίς όμως σχέδια που αυτά τα πλεονεκτήματα θα τα μετατρέψουν σε καρπούς για τους πολίτες, στο περιβάλλον, στις καλλιέργειες. Η περιφερειακή αρχή είναι στην πραγματικότητα απλός διαχειριστής του ΕΣΠΑ με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως είμαστε από τις πιο φτωχές περιφέρειες της Ευρώπης. Η σιωπή απέναντι στην κυβέρνηση την έκανε να είναι υποστηρικτική στην παράταξη του κ. Κατσιφάρα, ενώ το 2010 και το 2014 θεωρούσε πως είναι η εκπροσώπηση των κατεστημένων συμφερόντων στην περιοχή. Θέλουμε να οργανωθεί ο κόσμος και να μπορέσει να διεκδικήσει, να μείνει στον τόπο του».

Μίλησε επίσης ο περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Κούστας και εκ νέου υποψήφιος για θέματα που αφορούν στο σχεδιασμό για την Αιτωλοακαρνανία.

Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν οι πρώτοι 16 (από τους 24) υποψήφιους είναι οι εξής:

1) Βασκαντήρας Δημήτρης (Συνταξιούχος ΙΚΑ)
2) Βουτσινά Αυγή (Ιδιωτική υπάλληλος)
3) Δημητροπούλου Ιωάννα (Φοιτήτρια Νομικής)
4) Καραΐσκος Πάνος (Συνταξιούχος Υπ. Πολιτισμού)
5) Κατσάμπας Γιώργος (Ηθοποιός- Δημοσιογράφος)
6) Κούστας Κώστας (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής- Περιφερειακός Σύμβουλος)
7) Κρεμμύδας Αποστόλης (Γεωπόνος)
8) Μπεσίνης Χρήστος (Συνταξιούχος ΙΚΑ)
9) Παρασκευά Ευδοξία (Υπάλληλος Πληροφορικής Νοσοκομείο Μεσολογγίου)
10) Πολύζος Γιώργος (Επαγγελματίας εστίασης)
11) Ράντζος Κώστας (Εργαζόμενος στο Πλατυγιάλι)
12) Ράμμου Φωτεινή (Άνεργη)
13) Σκανδάλου Ελένη (Τοπογράφος Μηχανικός ΕΜΠ)
14) Τραπεζιώτη Ιωάννα (Φοιτήτρια Ιατρικής)
15) Τσαφώνιας Σπύρος (Αγρότης)
16) Φασούλας Αποστόλης (Γιατρός Ορθοπεδικός χειρούργος). 

Οι υπόλοιποι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι θα επιλεγούν τις προσεχείς ημέρες.

Ακολούθησαν παρεμβάσεις των παραβρισκόμενων κι αναπτύχτηκε πλούσιος και γόνιμος διάλογος.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Γιώργος Παληγεώργος.


Το γραφείο τύπου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad