Άψογη εμφάνιση του Κένταυρου Αστακού στο Kick Boxing - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Απριλίου 2019

Άψογη εμφάνιση του Κένταυρου Αστακού στο Kick Boxing


ΑΨΟΓΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ KICK BOXING Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 οι αθλητές του KICK BOXING του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑΤΟΣ Διονύσιος και ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Ανδρέας συμμετείχαν στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα με την επωνυμία "KING PYRROS" που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στα Ιωάννινα.

Οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό το ρινγκ αποσπώντας πολύ θετικά σχόλια. Οι αγώνες είχαν φιλικό χαρακτήρα και δεν υπήρχε ανάδειξη νικητή.

Οι αθλητές του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ πραγματοποίησαν πολύ καλούς αγώνες με δυνατούς αντιπάλους και ανταποκρίθηκαν άψογα κάνοντας έντονη την αγωνιστική τους παρουσία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές για την πρόσκληση και να τους συγχαρούμε για την άρτια διοργάνωση.

Επίσης, να ευχαριστήσουμε τους δύο συνεργάτες Δασκάλους του ΗΡΑΚΛΗ Αγρινίου ΚΑΨΙΜΑΛΗ Γεώργιο και ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ Παναγιώτη, οι οποίοι βοήθησαν τα μέγιστα τους αθλητές μας. Είναι δύο άνθρωποι που έχουν συνδέσει το όνομά τους με τις μεγαλύτερες επιτυχίες πανελλαδικά.

Προετοιμαζόμαστε για τους επόμενους αγώνες KICK BOXING.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας ευχόμαστε, και καλή συνέχεια.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad