Συνδυασμός «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα»: Μετακίνηση ετεροδημοτών από Αθήνα για τον 2ο γύρο - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Συνδυασμός «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα»: Μετακίνηση ετεροδημοτών από Αθήνα για τον 2ο γύρο


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο συνδυασμός μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα», με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη, πρόκειται να δρομολογήσει τουριστικά λεωφορεία από την Αθήνα για τους ετεροδημότες που θέλουν να μετακινηθούν στα χωριά μας και να ψηφίσουν για τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Η αναχώρηση των λεωφορείων θα γίνει από την Πλατεία Καραϊσκάκη την Παρασκευή 31 Μαΐου στις 5:00 μ.μ. (17:00) με προορισμό, Αστακό, Φυτείες, Κανδήλα για τις τρεις δημοτικές ενότητες αντίστοιχα αλλά και για Παλαιομάνινα, καθώς και τα υπόλοιπα χωριά μας.

Επίσης γι' αυτούς που δουλεύουν, θα υπάρχει λεωφορείο με αναχώρηση από την Πλατεία Καραϊσκάκη το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 4:00 μ.μ. (16:00). 

Η επιστροφή θα γίνει Κυριακή στις 5:00 μ.μ. (17:00).

Επίσης θα υπάρχει και λεωφορείο με επιστροφή την Δευτέρα στις 3:00 μ.μ. (15:00), με αναχώρηση από Αστακό.

Κάντε έγκαιρα τις κρατήσεις σας στο τηλέφωνο 6977429865 στον Παναγιώτη Ηλ. Χολή και στο 6945643852 στο εκλογικό κέντρο, ώστε να υπάρξει έγκαιρα ο σωστός προγραμματισμός και να εξυπηρετηθούν όλοι οι ετεροδημότες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad