Γιάννης Τριανταφυλλάκης: «Στήριξη δική μας είναι οι πολίτες του Ξηρομέρου που μας πλαισιώνουν και μόνο» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Μαΐου 2019

Γιάννης Τριανταφυλλάκης: «Στήριξη δική μας είναι οι πολίτες του Ξηρομέρου που μας πλαισιώνουν και μόνο»


Στήριξη δική μας είναι οι πολίτες του Ξηρομέρου που μας πλαισιώνουν και μόνο.

Με αφορμή πρόσφατες ανακοινώσεις και δημοσιεύματα που διακινούνται για στηρίξεις του ΣΥΡΙΖΑ σε υποψήφιους Δημάρχους, δηλώνουμε καθαρά και σταράτα ότι:

Η παράταξή μας «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη Ελπίδας. Ανατροπή τώρα», με επικεφαλής τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ξεκίνησε και συστήθηκε στους πολίτες ακομμάτιστη και παραμένει ακομμάτιστη.

Η πορεία μας μέχρι τώρα είναι ανεξάρτητη από κόμματα και ιδεολογικές αφετηρίες και αυτό φαίνεται έμπρακτα από το ψηφοδέλτιο μας, το οποίο συστάθηκε χωρίς κριτήρια κομματικής ταυτότητας και είναι εξόχως πολυσυλλεκτικό.

Επανειλημμένα έχουμε επισημάνει, ότι το τέλμα που έχει υποπέσει τα τελευταία χρόνια ο Δήμος Ξηρομέρου, δεν επιτρέπει κομματικές συζητήσεις και υπολογισμούς στην αντιμετώπιση των σημαντικών μας προβλημάτων, που δεν είναι ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, αλλά δικά μας.

Η αγωνία κομματικών επιτελείων να απλώσουν τα δίχτυα τους στην παράταξη μας, λαμβάνοντας και αυτοί να μηνύματα της επερχόμενης μεγάλης νίκης, διόλου δεν μας αφορά.

Δεν ξέρουμε τι σκέφτονται οι άλλοι για εμάς, ξέρουμε όμως καλά τι σκεφτόμαστε εμείς για τους εαυτούς μας. Το βράδυ των εκλογών ο Δήμος Ξηρομέρου δεν θα χρωματίσει κανέναν χάρτη κανενός κόμματος. Θα χρωματίσει μόνο την Δύναμη Ελπίδας των πολιτών του Δήμου Ξηρομέρου.


Στήριξη δική μας είναι οι πολίτες του Ξηρομέρου
που μας πλαισιώνουν και μόνο.

Καλή Δύναμη - Καλό αγώνα σε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad