Βίντεο από την ομιλία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στους ετεροδημότες - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

21 Μαΐου 2019

Βίντεο από την ομιλία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στους ετεροδημότες


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΛΠΙΔΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΕΡΧΕΤΑΙ!!! 

ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ, ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ


Σε μία μοναδική συγκέντρωση και ομιλία στους ετεροδημότες της Αθήνας, την Κυριακή 19 Μαΐου στις 11:00 π.μ στο ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ. ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ» Γιάννης Τριανταφυλλάκης, μετέδωσε με σαφήνεια το μήνυμα του, ότι ο Δήμος Ξηρομέρου στις 26η του Μάη αλλάζει σελίδα, με νέο ύφος, με νέο ήθος, με όραμα και σχέδιο ανάπτυξης για όλους τους πολίτες του Ξηρομέρου.

Οι ετεροδημότες ανταποκρίθηκαν κατακλύζοντας την αίθουσα του Ξενοδοχείου CARAVEL από άκρη σε άκρη και με προσμονή, ενθουσιασμό, χαμόγελα και παλμό, ζήτησαν από την παράταξη μας να αναλάβει την διοίκηση του Δήμου Ξηρομέρου και να φέρει οξυγόνο και άπλετο φως στον καταταλαιπωρημένο και ρημαγμένο Δήμο μας.

Με την μεγαλειώδη, αυθόρμητη παρουσία των ετεροδημοτών, σφραγίστηκε ότι στις 26 του Μάη ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης θα είναι ο νέος Δήμαρχος, με τη λέξη νέος να έχει κυριολεκτική σημασία. Νέος σε ιδέες, σε νοοτροπία, σε ύφος, σε ήθος, σε συμπεριφορά…
Η πολιτική επιστρέφει στο Δήμο, τα χαμόγελα και η αισιοδοξία επέστρεψαν στους συμπολίτες μας. 

Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συμπολίτες μας που τίμησαν την παράταξη μας και παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Η παρουσία τους ήταν συγκλονιστική και έδωσε μεγάλη δύναμη και ορμή στην νέα αυτή προσπάθεια του Γιάννη Τριανταφυλλάκη και των συνεργατών - υποψηφίων του συνδυασμού του, η οποία έχει τύχει γενικής αποδοχής και στήριξης, οδεύοντας σε μία μεγάλη νίκη στις 26 Μαΐου 2019
Στην έναρξη της εκδήλωσης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή, εις μνήμη της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού. 

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους που παρουσίασαν και προλόγισαν τον υποψήφιο Δήμαρχο μας Γιάννη Τριανταφυλλάκη.

  • Τον γνωστό Δημοσιογράφο με καταγωγή από το Ξηρόμερο κ. Φώτη Καρύδα που ανέλαβε τον συντονισμό της εκδήλωσης.
  • Τον Δ/ντη του γραφείου του γνωστού σεισμολόγου κ. Άκη Τσελέντη, και αντιπρόεδρο του Ελληνολιβανέζικου Επιμελητήριου κ. Νίκο Χάψα.
  • Τον νέο Δήμαρχο Αθηναίων κ. Γιώργο Μπρούλια και υποψήφιο με τον συνδυασμό «ΑΘΗΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κο Παύλο Γερουλάνο.
  • Τον κ. Παντελή Ξυριδάκη, Δήμαρχο Φιλοθέης - Ψυχικού και εκ νέου υποψήφιο.
  • Τον συμπατριώτη μας Αστακιώτη κ. Νίκο Μακρή, Διδάκτορα Φιλοσοφίας, συγγραφέα.
  • Τον συμπατριώτη μας Αστακιώτη κ. Δημήτρη Μπόνη, Δικηγόρο.
  • Την συμπατριώτισσα μας από την Κανδήλα κα Μαρία Σακουφάκη, Διδάκτωρα Ιατρικής Σχολής Παν. Αθηνών, Επισκέπτρια Υγείας.
  • Τον πρώην Διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, κ. Γιώργο Κυριακόπουλο.Ήταν όλα υπέροχα η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ξεκίνησε η ΝΙΚΗ είναι δική μας είναι όλων των Ξηρομεριτών 

Δείτε το βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad