Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Δεν έχουμε, δεν θα έχουμε και δεν είχαμε καμιά ανάμειξη με κανένα υποψήφιο Δήμαρχο - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

20 Μαΐου 2019

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Δεν έχουμε, δεν θα έχουμε και δεν είχαμε καμιά ανάμειξη με κανένα υποψήφιο Δήμαρχο


Ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών εκφράζει την βαθιά του λύπη, απογοήτευση παράλληλα δε και τον θυμό του για τα σχόλια και τους περίεργους ψιθύρους που περιήλθαν στην ατμόσφαιρα του Αττικού ουρανού σήμερα το απόγευμα μετά τις ομιλίες των δυο υποψηφίων Δημάρχων Ξηρομέρου στην Αθήνα.

Διευκρινίζουμε και απαντάμε ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ με κατηγορηματικό τρόπο, ότι ο Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών, σαν σύλλογος ΔΕΝ ΕΧΕΙ - ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ καμιά ανάμειξη, καμιά συναλλαγή, καμιά υπόγεια συμφωνία με κανένα υποψήφιο Δήμαρχο, από τους 4 που θα λάβουν μέρος στην διαδικασία των Εκλογών. Είμαστε κάθετα αντίθετοι στο κάθε τι αλισβερίσι με οποιονδήποτε υποψήφιο Δήμαρχο, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο αλλά και υποσκάπτοντας το κύρος του Συλλόγου.

Σε πρόσφατη απόφασή μας συμφωνήσαμε ότι σαν Σύλλογος δεν θα αναμειχθούμε στις "κόντρες", στις "αντιπαλότητες" και στις μικροκομματικές διαφορές των υποψήφιων Δημάρχων. Όποιος είχε την βούληση και την επιθυμία να συμμετάσχει στις εκλογές σαν υποψήφιος στο πλάι υποψήφιου Δημάρχου θα κατέθετε την παραίτησή του και εν συνεχεία θα ήταν ελεύθερος να εισέλθει στον στίβο μάχης. Όπως αντιλαμβάνεσθε όλοι σας, κανείς δεν παρετήθη και όλοι μαζί συνεχίζουμε το έργο μας. Φυσικά και δεν υπάρχει καμιά δέσμευση ούτε απαγόρευση στα μέλη του Δ.Σ. να έχουν τις επιλογές τους, τις συμπάθειες και τις προτιμήσεις τους στην επερχόμενη εκλογική διαδικασία. Κανείς δεν θα απαγορεύσει στα μέλη του Δ.Σ. να ψηφίσουν εκείνον που θεωρούν ΙΚΑΝΟ και κανείς δεν θα ζητήσει τον λόγο για την επιλογή του. Εξ άλλου όπως όλοι όσοι συμμετέχουν στις εκλογές είτε από την θέση του δημοτικού συμβούλου είτε από την θέση του τοπικού συμβουλίου έχοντας κάνει τις προσωπικές τους επιλογές και φυσικά δεν θα τους επιπλήξει, έτσι και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου έχουν το δικαίωμα τη επιλογής. 

Επαναλαμβάνω και είμαι κατηγορηματικός σαν Πρόεδρος του Δ.Σ. ότι οφείλω να διαφυλάξω το κύρος του Συλλόγου αλλά και την προσωπικότητα και την αδιαμφισβήτητη ακεραιότητα των υπολοίπων μελών του Δ.Σ.

Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά: Ο Σύλλογος λειτουργεί και δραστηριοποιείται προς όφελος μόνο και μόνο του ΑΣΤΑΚΟΥ και όχι των ΔΗΜΑΡΧΩΝ ή των ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ. Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν όλοι τους, τόσο το καλύτερο. Θέλουμε σύμμαχο τον Δημο αλλά δεν τον θέλουμε (όπως λένε και στον Αστακό) κολαούζο στο κεφάλι μας. Η συνεργασία των δυο φορέων όφελος θα γεννήσει!!!!!!!!!!!!!! Η αντιπαλότητα προβλήματα και διχόνοιες. 

Και μια υπενθύμιση και επισήμανση. Εμείς σαν σύλλογος δεν έχουμε ανάμειξη με κανένα μέλος μας. Πολλοί σύλλογοι του Αστακού, πρόεδροι ή μέλη συμμετέχουν σχεδόν σε όλα τα ψηφοδέλτια και δεν έχει ακουστεί κανένα σχόλιο!!!!!!!!! Αυτό και αν είναι ασυνέπεια, ειρωνεία και παράκρουση.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad