Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΥΓΜΗ» για τον Αστακό - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 10 Μαΐου 2019

Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΥΓΜΗ» για τον Αστακό


Φίλες και φίλοι!

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων, που συναποτελούμε το συνδυασμό «ΝΕΑ ΠΥΓΜΗ», για το τοπικό ψηφοδέλτιο του Αστακού.

Αποφασίσαμε την κάθοδό μας στις εκλογές με όραμα έναν καλύτερο Αστακό και με εφόδια την τιμιότητα, την εργατικότητα και κυρίως τη θέληση να προσφέρουμε στους συνδημότες και συνδημότισσές μας μια καλύτερα και ποιοτικότερη καθημερινότητα.

Μα πάνω απ’ όλα να γίνει ο Αστακός πόλος έλξης επισκεπτών, ώστε να τονωθεί η τοπική οικονομική ζωή, που τα τελευταία χρόνια φθίνει.

Γνωρίζουμε τις δυσκολίες. Ζούμε καθημερινά τα τοπικά προβλήματα. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να αγωνιστούμε και έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, πιστεύουμε ότι θα αφήσουμε σημαντικό έργο. Δεν υπάρχουν σε μας ταπεινές φιλοδοξίες, υλικά συμφέροντα και αντιπαλότητες. Μόνη μας φιλοδοξία είναι να πετύχουμε στο έργο μας, ώστε οι επόμενες γενιές να μας ευγνωμονούν.

Μ’ αυτά τα δεδομένα, θεωρούμε ότι έχουμε το δικαίωμα να ζητήσουμε την ψήφο σας και να είστε βέβαιοι ότι θα την τιμήσουμε.


Με εκτίμηση 
Οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΥΓΜΗ»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad