Ανακοίνωση υποψηφιότητας και σύντομο βιογραφικό του Καλλίνικου Σπύρου - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας και σύντομο βιογραφικό του Καλλίνικου Σπύρου


Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες ονομάζομαι ΚΑΛΛΙΝΙΚΟΣ ΣΠΥΡΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, είμαι καθηγητής Φυσικής Αγωγής και έχω εργαστεί στα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου μας (Αστακού, Καραϊσκάκη, Μύτικα, Κανδήλα, Βάρνακα, Αρχοντοχώρι), καθώς και στην τοπική ομάδα του Αστακού Αίολος.

Επίσης ασχολούμαι με την εστίαση 20 χρόνια διατηρώντας την καφετέρια "Λιόγερμα" στον Αστακό. Η επαφή μου με την εκπαίδευση με έχει φέρει κοντά σε ένα μεγάλο πρόβλημα του Δήμου μας, αυτό της υπογεννητικότητας και της εγκατάλειψης.

Είναι θλιβερό να βλέπεις ολόκληρη τάξη σχολείου να απαρτίζεται από 3-4 παιδάκια και από την άλλη να ακούς από σωτήρες για μια ανάπτυξη που δεν ήρθε ποτέ. Η αγάπη μου για τον τόπο που γεννήθηκα και μεγάλωσα δεν ξέρω αν οφείλεται στο ξηρομερίτικο αίμα, σίγουρα όμως οφείλεται στα βιώματα μου από τα πρώτα χρόνια της ζωής μου μέχρι σήμερα που συνεχίζω να ζω εδώ με την γυναίκα μου Χαρούλα Μητσάνη και τα τρία παιδιά μας.

Ο μαρασμός και η εξαθλίωση των πάντων στον τόπο μας είναι σύνηθες φαινόμενο όχι μόνο σε θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και την κατάλυση των αξιών που διέπουν μια κοινωνία με αρχές.

Η ψήφος είναι η φωνή του κάθε πολίτη ξεχωριστά που εκφράζεται μέσα από εκλεγμένους αιρετούς σε ένα υγιές δημοκρατικό σύστημα. Δυστυχώς για τον τόπο μας αυτό δεν ισχύει και με θλίβει το γεγονός ότι η ψήφος των πολιτών χρησιμοποιήθηκε πολλές φορές για να πιάσουν κάποιοι, καλή τιμή στο «χρηματιστήριο» ψήφων του Δήμου Ξηρομέρου.

Ας προσπεράσουμε λοιπόν τον επαγγελματία πολιτικό που κρατά τούτο τον τόπο πίσω σαν τα γερασμένα πλοία που δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν πια και κάνουν πολλούς νέους ανθρώπους να απογοητεύονται, με αποτέλεσμα να φεύγουν. Εγώ πιστεύω σε αυτόν τον τόπο όσο και αν προσπαθούν μερικοί να με πείσουν να εγκαταλείψω το πλοίο, δεν θα τα καταφέρουν, θα μείνω εδώ, θα υπάρχω και καλώ όλους εσάς που αγαπάτε πραγματικά το τόπο μας να πείτε ΟΧΙ στην αλαζονεία, ΟΧΙ στο πελατειακό σύστημα, ΝΑΙ στην Αλλαγή, ΝΑΙ στο Ξηρόμερο που ελπίζει!!! 

ΝΑΙ στο συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ - ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ με επικεφαλής τον ΓΙΑΝΝΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad