Επίσκεψη του Παναγιώτη Στάϊκου στα χωριά Καραϊσκάκη, Βασιλόπουλο και Βλυζιανά - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

18 Μαΐου 2019

Επίσκεψη του Παναγιώτη Στάϊκου στα χωριά Καραϊσκάκη, Βασιλόπουλο και Βλυζιανά


Από την επίσκεψη μας στα Χωριά Καραϊσκάκη, Βασιλόπουλο και Βλυζιανά, όπου οι κάτοικοι μας υποδέχθηκαν θερμά όχι μόνο για τις ασφαλτοστρώσεις, την αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού και την αγροτική οδοποιία και πολλά άλλα, αλλά και για την επάρκεια νερού κυρίως που τους εξασφαλίσαμε στην τελευταία θητεία μου ως Δημάρχου Αστακού, αλλά ιδιαίτερα στα Βλυζιανά που ούτε αυτοί το πίστευαν πως θα πήγαινε από 13 χιλιόμετρα μακριά και με υψομετρική διαφορά 550 μέτρα, όπου μου προσέφεραν και το ποτήρι με το νερό, όπως τους είχα πει, ότι ήταν το μόνο που μου χρωστάνε, αν πέρναγα ποτέ και ήμουν διψασμένος διαβάτης!!!

Γιατί εγώ το μόνο που είχα κάνει ήταν το χρέος μου και τίποτα άλλο!!!

Και εκείνη την στιγμή ήμουν πραγματικά διψασμένος και το ήπια μονορούφι, υποσχόμενοι να μου το ανταποδώσουν και εκλογικά και τους ευχαρίστησα πολύ!!!

Dr.Παναγιώτης Στάικος 
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad