Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Νέος Ορίζοντας Κανδήλας» - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

08 Μαΐου 2019

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Νέος Ορίζοντας Κανδήλας»


Η συμμετοχή μας για το Τοπικό συμβούλιο Κανδήλας «ΝΕΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ», με υποψήφιο Δήμαρχο το Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ξεπερνά κομματικές, ιδεολογικές και προσωπικές φιλοδοξίες και έχει ως σκοπό να υπηρετήσει τα συμφέροντα των δημοτών μας, τα οποία και θα στηρίξουμε με καθαρό και νηφάλιο λόγο, με εκτίμηση και αξιοπρέπεια.

Προσωπικός μας στόχος είναι η αναβάθμιση και ανάπτυξη του τόπου μας, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας, που έχει υποβαθμιστεί βάναυσα τα τελευταία χρόνια, προς την επίτευξη των οποίων κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όσο γίνεται περισσοτέρων στα κοινά, διαλύοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας που έχει η σημερινή κοινωνία.

Στην συστράτευση αυτή κανείς δεν περισσεύει. Δεν υπάρχουν όρια, χρώματα και αποκλεισμοί μπροστά στην ανέχεια, το αδιέξοδο και τη δυστυχία του Πολίτη.

Μαζί θα επιτύχουμε την υπέρβαση και θα κάνουμε την Κανδήλα καθαρή, αξιοπρεπή και ανθρώπινη.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ «ΝΕΟΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΔΗΛΑΣ»

1) ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ
2) ΓΙΑΝΝΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ (ΛΑΚΙΑΣ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
3) ΓΡΙΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
4) ΛΥΓΚΩΝΗ ΚΟΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
5) ΛΥΤΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
6) ΠΑΛΜΠΑ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
7) ΣΙΔΕΡΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΖΩΗ
8) ΦΡΑΓΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ (ΕΦΗ) ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad