Η υποψηφιότητα της Μαρίας Μαλούση με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Μαΐου 2019

Η υποψηφιότητα της Μαρίας Μαλούση με τον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη


‘‘Να νοσταλγείς τον τόπο σου ζώντας στον τόπο σου, τίποτα δεν είναι πιο πικρό.’’

Τα έχουμε πει πολλές φορές με πολλούς από εσάς όμως τα λόγια δεν αλλάζουν την πραγματικότητα. Το σλόγκαν «κάθε πέρυσι και καλύτερα» δυστυχώς δεν άλλαξε την κατάσταση. Και σίγουρα για αυτό το γεγονός δεν φταίει μόνο η απερχόμενη δημοτική αρχή. Φταίει όμως το γεγονός ότι μέχρι χτες είχαμε χάσει την ελπίδα μας. Ίσως γιατί έτσι μας ήθελαν… Μαραζομένους !

Εγώ λοιπόν την ΕΛΠΙΔΑ την βρήκα ξανά στο συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΏΡΑ με ηγέτη τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη, έναν επιστήμονα σοβαρό, έναν άνθρωπο έντιμο και ικανό χωρίς ιδιοτέλεια.

Με τη ΔΥΝΑΜΗ της ΕΛΠΙΔΑΣ και της θέλησης είμαι σίγουρη ότι θα φέρουμε την ΑΝΑΤΡΟΠΗ σε αυτή την κατηφόρα που διανύουμε χρόνια τώρα.

Είμαι η Μαρία Μαλούση, του Δημητρίου και της Δήμητρας (του Τάκη και της Τούλας). Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Καραϊσκάκη Ξηρομέρου . Σπούδασα Νηπιαγωγός. Οι γονείς μου αγρότες βιοπαλαιστές, αγωνίστηκαν ώστε να μην μας λείψει τίποτα σε έμενα και στις αδερφές μου. Το καλύτερο σχολείο είναι η οικογένεια κι αυτό το έμαθα από πολύ μικρή ηλικία. Έμαθα να υπολογίζω τον συνάνθρωπό μου, να πολεμώ το άδικο και να αγωνίζομαι για το δίκαιο. Έμαθα την ενσυναίσθηση εμπειρικά μέσα από τη καθημερινότητά μας σαν οικογένεια χωρίς πολλά διδάγματα και θεωρίες. Για αυτά τους ευγνωμονώ και όλα αυτά προσπαθώ να τα μεταλαμπαδεύσω στους μαθητές μου μέσα από τις παιδαγωγικές διαδικασίες.

Γιατί αν θες να αγωνίζεσαι για τους ανθρώπους πρέπει να μάθεις και να υπολογίζεις τους ανθρώπους, όχι σαν αριθμούς αλλά σαν προσωπικότητες . Συναισθάνομαι την απογοήτευσή σας και την ανασφάλειά σας και αποφασίζω να εκτεθώ και να σας διαβεβαιώσω ότι η ελπίδα δεν χάθηκε… Η ανατροπή μπορεί να έρθει….

Ζητώ την στήριξή σας ώστε να κάνουμε πράξη αυτή την αλλαγή της άσχημης πορείας της περιοχής μας που τόσο επιζητούμε. Για να μπορέσουμε να δώσουμε ζωή και να διώξουμε την μιζέρια που μας έχει κατακλύσει. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε με τη βοήθεια και την στήριξη όλων σας!!!!!!!!!

Με εκτίμηση
Μαρία Μαλούση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad