Υποψήφιοι σύμβουλοι Κοινότητας Ρίγανης - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Μαΐου 2019

Υποψήφιοι σύμβουλοι Κοινότητας Ρίγανης


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνδυασμού Κοινότητας Ρίγανης
«ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΙΓΑΝΗΣ - Όλοι μαζί μπορούμε»


Αγαπητές συμπολίτισσες, Αγαπητοί συμπολίτες

Μετά από διαβουλεύσεις που έγιναν εδώ και πολύ καιρό για να κατέβουμε με ένα δυνατό ψηφοδέλτιο για το κοινοτικό συμβούλιο Ρίγανης, αποφασίσαμε να συγκροτήσουμε μια ομάδα ανθρώπων, ανεξάρτητα από κομματικές προτιμήσεις και χωρίς ιδιοτελείς σκοπούς, που όλοι ενδιαφέρονται πρωτίστως για το καλό και την πρόοδο της Κοινότητας Ρίγανης και που θα διεκδικήσουν την ψήφο σας για το κοινοτικό συμβούλιο της Ρίγανης.

Ο συνδυασμός μας ονομάζεται «ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΙΓΑΝΗΣ - Όλοι μαζί μπορούμε» και πλαισιώνεται από τους ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΠΡΙΤΣΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.

Η κάθε προσπάθειάς μας θα είναι το συμφέρον του χωριού μας, θα συνεργαστούμε με όποια δημοτική αρχή και αν προκύψει, αλλά και διαρκώς θα διεκδικούμε την επίλυση όλων των προβλημάτων καθώς επίσης και των αναπτυξιακών έργων που απαιτεί το χωριό μας, με στόχο την αναβάθμιση του χωριού μας την Ρίγανη, χωρίς προσωπικές και πολιτικές διακρίσεις, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον και την πρόοδο του τόπου μας.

Πιστεύουμε στην κοινωνία των πολιτών και στόχος μας είναι η συμμετοχή στις αποφάσεις του κοινοτικού συμβουλίου όλων των συμπολιτών μας για την επίλυση των υποθέσεων που αφορούν στην πρόοδο του τόπου μας. Προχωράμε λοιπόν στις εκλογές της 26ης Μάη με δύναμη μας τις Ριγανιώτισσες και τους Ριγανιώτες, που ήδη έχουν εκφραστεί θετικά για την κίνηση μας.

Ο συνδυασμός 
«ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΙΓΑΝΗΣ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad