Το αδιαχώρητο στην ομιλία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στους ετεροδημότες της Αθήνας (φώτο-βίντεο) - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Το αδιαχώρητο στην ομιλία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη στους ετεροδημότες της Αθήνας (φώτο-βίντεο)


Σε μία μεγαλειώδη συγκέντρωση του υποψήφιου Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στην Αθήνα, σήμερα Κυριακή στις 11:00 π.μ. στο Ξενοδοχείο Caravel, οι ετεροδημότες έδειξαν καθαρά ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής των επερχόμενων δημοτικών εκλογών στο Ξηρόμερο.

Το μήνυμα ήταν σαφές, καθαρό και ο καθένας μπορούσε να το καταλάβει. Νίκη μεγάλη από την πρώτη Κυριακή!!!!!

Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης, με την θέληση και τη δύναμη που του δίνουν όλοι οι πολίτες του Ξηρομέρου, θα είναι ο μεγάλος νικητής των επερχόμενων δημοτικών εκλογών, που θα αναλάβει το δύσκολο έργο να νοικοκυρέψει καταρχήν τον Δήμο και κατόπιν να τον οδηγήσει σε δρόμους, ανάπτυξης, με όραμα και με σχέδιο, όντας Δήμαρχος για όλους τους πολίτες, χωρίς αλαζονεία, χωρίς έπαρση, προσιτός, με συλλογικότητα και δημόσια λογοδοσία.

Η μεγάλη αίθουσα των 750 μετρημένων καθισμάτων του Ξενοδοχείου Caravel γέμισε ασφυκτικά, με όλους τους μεγάλους διαδρόμους της αίθουσας, δεξιά, αριστερά και πίσω, μπλοκαρισμένους από τους όρθιους πολίτες, που δεν έβρισκαν κάθισμα για να καθίσουν και είχαν κλείσει ως και τις εισόδους της αίθουσας. Σίγουρα πάνω από 1000 άτομα ήταν παρών.
Οι μικρές προσφωνήσεις - χαιρετισμοί των εκλεκτών προσκεκλημένων και η ομιλία του Γιάννη Τριανταφυλλάκη, ξεσήκωσε και μετάδωσε στον κόσμο την Δύναμη Ελπίδας, ότι θα υπάρξει πολιτική αλλαγή και αλλαγή σελίδας στον Δήμο Ξηρομέρου, γιατί εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα αυτό είναι επιβεβλημένο.

Θα ακολουθήσει από τον συνδυασμό μας σύντομα, πιο αναλυτικό δελτίο τύπου, με περισσότερο οπτικοακουστικό υλικό και περισσότερες λεπτομέρειες.

Το Γραφείο Τύπου
ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad