Αύριο Παρασκευή η Κεντρική Προεκλογική ομιλία του Παναγιώτη Στάϊκου στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Μαΐου 2019

Αύριο Παρασκευή η Κεντρική Προεκλογική ομιλία του Παναγιώτη Στάϊκου στον Αστακό


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε για αύριο Παρασκευή 24/5/2019 και ώρα 21:45 ακριβώς όπως ορίζει η απαραίτητη από τον νόμο άδεια – έγκριση του Αστυνομικού Τμήματος Αστακού, όπου θα αρχίσει την Κεντρική Προεκλογική του ομιλία ο Επικεφαλής της Παράταξης «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου» ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ και Αυριανός Δήμαρχος Ξηρομέρου, για να έρθει πάλι η Αναζωογόνηση στο Ξηρόμερο και να φύγουμε από την στασιμότητα προς τα εμπρός με ανάπτυξη και βελτίωση της Ποιότητας ζωής των Κατοίκων του Δήμου μας.

Εμπρός λοιπόν για την μεγάλη ΝΙΚΗ στα στιβαρά, καθαρά και έμπειρα χέρια του οραματιστή ΔΗΜΑΡΧΟΥ των ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΡΓΩΝ του δικού σας Ανθρώπου .

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΤΑΪΚΟΥ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad