Δήλωση υποψηφιότητας Γαβριήλ Βλάχου με τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Μαΐου 2019

Δήλωση υποψηφιότητας Γαβριήλ Βλάχου με τον Γιάννη Τριανταφυλλάκη


Συνδημότισσες και συνδημότες.

Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα την ενεργή μου συμμετοχή στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στο πλευρό του γιατρού Γιάννη Τριανταφυλλάκη και στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του στην Δ.Ε. Αστακού. Είναι μια απόφαση
καρδιάς και λογικής.

Στο Δήμο Ξηρομέρου επιβάλλεται αλλαγή πορείας για τους λόγους που όλοι γνωρίζετε και δεν είναι της παρούσης να αναλύσω.

Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης είναι το μέλλον και το αύριο του Δήμου, γιατί είναι ένας άνθρωπος που δεν είναι επαγγελματίας της πολιτικής, έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία όλης της κοινωνίας, ένας άνθρωπος ολοκληρωμένη προσωπικότητα που θα νοικοκυρέψει τον Δήμο και θα αποβάλλει την μιζέρια και την καχεξία.

Σε αυτή την προσπάθεια αξίζει κάθε πολίτης να δηλώσει παρόν, είτε ως υποψήφιος, είτε με την ψήφο του.

Ζητώ λοιπόν και εγώ την ψήφο και την δύναμη σας, ώστε να συμβάλλω στην αλλαγή πορείας του Δήμου Ξηρομέρου, η οποία εδώ που έχουμε φτάσει είναι επιβεβλημένη. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, στα παιδιά μας, στις επόμενες γενιές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad