Ανακοίνωση υποψηφιότητας τoυ Χρήστου Κουτσουμπίνα με το συνδυασμό «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου» - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Μαΐου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας τoυ Χρήστου Κουτσουμπίνα με το συνδυασμό «Αναζωογόνηση Ξηρομέρου»


Αγαπητοί συνδημότισσες και συνδημότες ονομάζομαι Χρήστος Κουτσουμπίνας. Γεννήθηκα το 1973 στη Γερμανία όμως από πολύ μικρός έζησα στην Παλαιόμανινα Ξηρομέρου.

Είμαι παντρεμένος με την Αδαμαντία Αρβανίτη και έχουμε τρία παιδιά. Εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας με τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες να είναι στο χωριό μου αλλά και εκτός αυτού. Επίσης έχω διατελέσει και πρόεδρος για αρκετά χρόνια στην Φλόγα Παλαιομάνινας ζώντας αρκετές χαρές με αυτήν. 

Αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση του ιατρού και υποψήφιου δημάρχου Ξηρομέρου κ. Παναγιώτη Στάικου καθώς με έπεισε το όραμά του για ένα καλύτερο μέλλον στην περιοχή μας. Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε κομματικές εκλογές όμως είμαι πεπεισμένος ότι με τη δική σας ψήφο μπορώ μαζί με όλους τους συνυποψηφίους απ' όλες τις παρατάξεις να συνεργαστούμε και να δώσουμε έναν καλό αγώνα τόσο πριν όσο κυρίως μετά την εκλογική αναμέτρηση. 

Με τιμή
Χρήστος Κουτσουμπίνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad