Γεώργιος Βασίλας: Ευχαριστώ από καρδιάς τους δημότες του Αστακού για τη στήριξή τους - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019

Γεώργιος Βασίλας: Ευχαριστώ από καρδιάς τους δημότες του Αστακού για τη στήριξή τους


Θέλω να μεταφέρω από καρδιάς και να ευχαριστήσω τους δημότες του αγαπημένου μου Αστακού για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους στο πρόσωπό μου. Προσδοκία και στόχος μου είναι να υπηρετήσω τον τόπο μου και κατ' επέκταση τους δημότες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Τα προβλήματα είναι πολλά και έχουν ονοματεπώνυμο και γι' αυτό επιβάλλεται μια νέα αρχή από το συμβούλιο της κοινότητας και με την συνεργασία της νέας δημοτικής αρχής σιγά-σιγά να προχωρήσουμε στην επίλυση τους.

Η ειλικρίνειά μου, ο διάλογος και ο σεβασμός απέναντί σας είναι οι προτεραιότητές μου και μαζί με σας, αγαπητοί μου συνδημότες, να προχωρήσουμε.

Με αγάπη και τιμή
Βασίλας Γεώργιος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad