Σύσκεψη της ΚΟΒ Ξηρομέρου του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε στον Αστακό - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

08 Ιουνίου 2019

Σύσκεψη της ΚΟΒ Ξηρομέρου του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε στον Αστακό


Σύσκεψη της ΚΟΒ Ξηρομέρου του ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Ιούνη στον Αστακό. Την εισηγητική ομιλία έκανε ο Δημήτρης Κομπλίτσης, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ξηρομέρου και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ξηρομέρου και στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Νίκος Παπαναστάσης αντισυνταγματάρχης εν αποστρατεία και στέλεχος του ΚΚΕ.

Στις ομιλίες αφού χαιρέτισαν τους αγωνιστές που το προηγούμενο διάστημα έδωσαν την τριπλή εκλογική μάχη, τόνισαν την ανάγκη να ενισχυθεί το ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές όσο γίνεται περισσότερο.

«Ανάγκη γιατί είναι η μόνη ψήφος που την επόμενη μέρα θα κατατεθεί σε αγώνες για τα συμφέροντα των εργαζομένων αφού οι ψήφοι στα υπόλοιπα αστικά κόμματα θα διατεθούν στην εφαρμογή της πολιτικής για τα συμφέροντα του κεφαλαίου, γιατί όλοι οι άλλοι -παρά τις όποιες διαφορές τους- συμφωνούν και υλοποιούν τελικά τις ίδιες κατευθύνσεις». 

Ανέδειξαν ότι την επόμενη μέρα των εκλογών, όποια κυβέρνηση και να σχηματιστεί είτε με κορμό την ΝΔ είτε με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, χρειάζεται να είναι πιο δυνατό το ΚΚΕ που θα μπει μπροστά για να ενισχυθεί η λαϊκή αντιπολίτευση και για να οργανωθεί με όσο γίνεται καλύτερους όρους η αντεπίθεση μέσα από το εργατικό κίνημα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad