Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε το "5ο Summer Camp Ταεκβοντό" στον Αστακό - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

Με μεγάλη συμμετοχή ξεκίνησε το "5ο Summer Camp Ταεκβοντό" στον ΑστακόΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΕΓΙΝΕ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ 5ου SUMMERCAMP ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

Ξεκίνησε την Κυριακή το απόγευμα το "5ο SUMMERCAMP ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ" που διοργανώνει ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ σε συνεργασία με τον ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.

Οι Άρτιες διοργανώσεις των προηγούμενων ετών του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ και του ΔΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, οι φιλικές σχέσεις με τους συλλόγους, οι διακρίσεις και η ταυτότητα που έχουν στο χώρο του Αθλήματος είχαν σαν αποτέλεσμα αυτή τη μεγάλη προσέλευση αθλητών και συνοδών στην πόλη.

Η συμμετοχή των αθλητών είναι αυξημένη κατά 30% από την περσινή χρονιά και αυτό δείχνει την δυναμική που αναπτύσσει πλέον αυτός ο θεσμός.

Από το πρωί της Κυριακής έφτασαν στον Αστακό αθλητές και συνοδοί από διάφορες πόλεις της Ελλάδος. Συγκεκριμένα συμμετέχουν σύλλογοι από την ΞΑΝΘΗ- ΕΛΕΟΥΣΑ- ΙΩΑΝΝΙΝΑ- ΕΔΕΣΣΑ- ΤΡΙΚΑΛΑ- ΑΓΡΙΝΙΟ- ΜΕΤΣΟΒΟ- ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΡΑΝΑ.

Μεταξύ των αθλητών που συμμετέχουν είναι Αθλητές με πανελλήνιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις ενώ εκτός των άλλων αξιόλογων προπονητών παραβρίσκονται τέσσερις προπονητές των κλιμακίων της ΕΝΩΣΗΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ καθώς και ο προπονητής της εθνικής Αλβανίας με έντεκα αθλητές.

Οι σύλλογοι θα παραμείνουν για έξι ημέρες στον Αστακό και θα συμμετέχουν σε διπλές προπονήσεις που θα γίνονται στο κλειστό Στάδιο του Γυμνασίου Αστακού, και μια ημέρα (ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ).

Σκοπός των προπονήσεων είναι κυρίως η τεχνική προετοιμασία, η αγωνιστική καθοδήγηση των Αθλητών, η σύσφιξη σχέσεων και η ανταλλαγή απόψεων με σκοπό οι Αθλητές να είναι όσο γίνονται καλύτερα προετοιμασμένοι στα επερχόμενα πρωταθλήματα με πρώτο το πανευρωπαϊκό που θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στην Ισπανία.

Κατά την τελετή έναρξης παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Δήμου Ξηρομέρου ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ κ. Μουρκούσης Βασίλειος.

Αναμφισβήτητα είναι ένα μεγάλο γεγονός για τον Αστακό η συμμετοχή τόσων αθλητών από τόσο μακρινές πόλεις τιμώντας και στηρίζοντας την προσπάθεια του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ. Βέβαια αυτό έχει και άλλες θετικές προεκτάσεις για την πόλη αφού αυτός ο όγκος Αθλητών και Συνοδών θα παραμείνει για τόσες ημέρες.

Θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούμε επάξια και να κάνουμε τον Αστακό πόλο έλξης συνδυάζοντας τον με οτιδήποτε θετικό.

Ευχαριστούμε και καλωσορίζουμε τους επισκέπτες και τους ευχόμαστε καλή διαμονή.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad