Γενική Συνέλευση των μελών της δημοτικής παράταξης «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα» - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019

Γενική Συνέλευση των μελών της δημοτικής παράταξης «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα»


Πρόσκληση για Γενική Συνέλευση των μελών της δημοτικής παράταξης «ΞΗΡΟΜΕΡΟ. Δύναμη ελπίδας. Ανατροπή τώρα».

Σας προσκαλούμε την Πέμπτη 18 Ιουλίου και ώρα 08:30 μ.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στο Δημαρχείο στον Αστακό, όπου θα πραγματοποιήσουμε την Γενική Συνέλευση των μελών της παράταξης μας.

Καλούνται λοιπόν όλοι οι υποψήφιοι του Γενικού Ψηφοδελτίου, των Τοπικών Ψηφοδελτίων που έδωσαν στήριξη και επίσης φίλοι και υποστηρικτές της παράταξης, που ήταν πολύ κοντά σε όλη αυτή την προσπάθεια ώστε να γίνει η πολιτική αλλαγή στον Δήμο Ξηρομέρου.

Η Γενική Συνέλευση των μελών της παράταξης μας είναι το ανώτατο όργανο, όπως σαφώς αναφέρεται στην διακήρυξη των αρχών και θέσεων μας.

Αντικείμενο της συνάντησης μας, θα είναι η διαλογική συζήτηση για κατάρτιση σχεδίου δράσης από σήμερα μέχρι την 31/08/19 και από 01/09/19 ως νέα δημοτική αρχή. Ανάθεση αρμοδιοτήτων, καθορισμός στόχων, τρόπος διοίκησης, στελέχωση και οπωσδήποτε άτομα της απολύτου εμπιστοσύνης που θα είναι δίπλα στο Δήμαρχο ως άμισθοι σύμβουλοι.

Βασιζόμενοι στο πλαίσιο αρχών και στο προεκλογικό πρόγραμμα, να ακούσουμε όλες τις απόψεις, προτάσεις των μελών, να γίνει διάλογος πάνω σε αυτές και να καθορίσουμε όλοι μαζί τα καλύτερα για το Δήμο.

Αλλάζουμε τα πάντα και όταν λέμε τα πάντα, εννοούμε πρώτα - πρώτα τις ίδιες μας τις νοοτροπίες…

Γιάννης Τριανταφυλλάκης
Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad