Δυναμική εμφάνιση του Κένταυρου Αστακού στην Πυγμαχική βραδιά στην Αμφιλοχία - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Ιουλίου 2019

Δυναμική εμφάνιση του Κένταυρου Αστακού στην Πυγμαχική βραδιά στην Αμφιλοχία


ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΥΓΜΑΧΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΗΝ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ KICK BOXING ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ 

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συμμετείχε την Κυριακή 30 Ιουνίου 2019 στην μεγάλη πυγμαχική βραδιά που διοργάνωσε ο Πυγμαχικός Σύλλογος Αμφιλοχίας στην παραλία της Αμφιλοχίας με απόλυτη επιτυχία.

Στη διοργάνωση συμμετείχαν 13 πυγμαχικοί σύλλογοι από διάφορες πόλεις της Ελλάδας, κυρίως από την Δυτική Ελλάδα, Ήπειρο, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σε αυτή τη διοργάνωση παρών και ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ με τρεις αθλητές του τμήματος KICK BOXING, οι οποίοι πραγματοποίησαν δυνατές εμφανίσεις στο ρινγκ, ικανοποιώντας απόλυτα.

Αγωνιζόμενοι και οι τρεις με πολύ καλούς αντιπάλους πραγματοποίησαν εκπληκτικούς αγώνες. Πρόκειται για τους αθλητές: ΕΛΕΥΘΕΡΑΤΟ Διονύσιο, ΠΑΠΑΖΩΗ Γεώργιο και ΔΙΑΜΑΝΤΗ Ανδρέα.
Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ συγχαίρει τον Π.Σ. ΑΜΦΙΛΟΧΙΑΣ και τον Δάσκαλο ΔΟΥΜΑΖΙΟ Παναγιώτη για την άψογη διοργάνωση και τον ευχαριστεί για την πρόσκληση. Επίσης συγχαίρει όλους τους Δασκάλους και αθλητές για την συνεργασία.

Συγχαρητήρια στους μποξέρ του ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ για την εμφάνισή τους.

Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ σε συνεργασία με άξιους Δασκάλους και φίλους κερδίζει συνεχώς έδαφος και αντιπροσωπεύει επάξια τον Αστακό τόσο στο TAEKWONDO όσο και στο KICK BOXING.

Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού ευχόμαστε σε όλους.

Α.Μ.Σ. ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad