Λευκάδα: Αυτοκίνητο αιωρούνταν στην θάλασσα με δύο γυναίκες και τρία ανήλικα παιδιά! - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019

Λευκάδα: Αυτοκίνητο αιωρούνταν στην θάλασσα με δύο γυναίκες και τρία ανήλικα παιδιά!


Μόνο σε θαύμα μπορεί κάποιος να αποδώσει αυτό που έγινε χθες το βράδυ, εκεί δίπλα στην πλωτή γέφυρα όταν αυτοκίνητο με οδηγό μία γυναίκα βρέθηκε να αιωρείται στη θάλασσα και δεν έπεσε μέσα γιατί κρατήθηκε από τα σχοινιά δύο σκαφών που ήταν δεμένα στο συγκεκριμένο σημείο. Στο αυτοκίνητο εκτός από την οδηγό επέβαιναν ακόμη μία γυναίκα και τρία ανήλικα παιδιά.

Αυτό που συνέβη ήταν πραγματικά σοκαριστικό. Η οδηγός για άγνωστό λόγο έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο βρέθηκε να κατευθύνεται στη θάλασσα. Ευτυχώς βρέθηκαν τα σχοινιά και το κράτησαν διαφορετικά τώρα θα μιλούσαμε για τραγωδία. 

Με την βοήθεια του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής το αυτοκίνητο βρέθηκε και πάλι στο δρόμο χωρίς κάποιος από τους επιβαίνοντες να πάθει κάτι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad