Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Αστακού - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2019

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Αστακού


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος οι εκδηλώσεις του Συλλόγου μας στην παραλία Αστακού στις 7 και 8 Αυγούστου.

Ευχαριστούμε πολύ τις κυρίες που έλαβαν μέρος στις γυναικείες δημιουργίες , τους παραγωγούς που συμμετείχαν στην έκθεση τοπικών προϊόντων και την Αγγελική Κούτσικου που με τα παιδιά τους από το γυμναστήριο Energym πλαισίωσαν με τις υπέροχες χορογραφίες τους τις εκδηλώσεις μας και απολαύσαμε παραδοσιακούς και μοντέρνους χορούς.

Επίσης ευχαριστούμε τον Μάκη Μπότσιο, τον Κώστα Παπαγιαννόπουλο, τον Μπάμπη Λουκέρη, τον Μάκη Πεφάνη, τον Τζώνυ Λουκέρη για την πολύτιμη βοήθειά τους καθώς και τον Νίκο Χολή για την μουσική επιμέλεια.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ξηρομέρου κ. Μουρκούση Βασίλη και τα μέλη του για την συνδιοργάνωση στην Έκθεση Τοπικών Προϊόντων καθώς και για την άψογη συνεργασία και την στήριξη στον Σύλλογό μας όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Με εκτίμηση 
Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad