Κάλεσμα του νέου Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στην τελετή ορκωμοσίας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

30 Αυγούστου 2019

Κάλεσμα του νέου Δημάρχου Ξηρομέρου Γιάννη Τριανταφυλλάκη στην τελετή ορκωμοσίας


Αγαπητοί συμπολίτες σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου και των μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξηρομέρου, καθώς και των μελών Συμβουλίων της Δημοτικής Κοινότητας και των Τοπικών Κοινοτήτων, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου και ώρα 18.30, στο Δημοτικό Κατάστημα της έδρας του Δήμου Ξηρομέρου στον Αστακό, παρουσία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμά.

Η παρουσία των πολιτών είναι ιδιαιτέρως σημαντική για εμάς, γιατί η εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλατε στις πρόσφατες εκλογές ήταν μοναδική, μας γεμίζει ευθύνες αλλά και μας δίνει δύναμη για να πάμε τον Δήμο Ξηρομέρου μπροστά.

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος
Τριανταφυλλάκης Ιωάννης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad