Περιοδεία της ΚΟΒ Αστακού του ΚΚΕ στον Αστακό με επικεφαλής τον βουλευτή Νίκο Παπαναστάση - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Περιοδεία της ΚΟΒ Αστακού του ΚΚΕ στον Αστακό με επικεφαλής τον βουλευτή Νίκο Παπαναστάση


Περιοδεία πραγματοποίησε το Σάββατο 28 Σεπτέμβρη η ΚΟΒ Αστακού του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή Νίκο Παπαναστάση.

Το πρωί ο βουλευτής του ΚΚΕ, επισκέφτηκε τα μαγαζιά στο εμπορικό κέντρο του Αστακού, και συνομίλησε με τους εμπόρους για τα ζητήματα που απασχολούν τους αυτοαπασχολούμενους., όπως η βαριά φορολογία που συρρικνώνει το εισόδημα τους.

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο στέκι του Συλλόγου γυναικών με το Σύλλογο Γυναικών, εκπροσώπους του Δ.Σ. της ομάδας του Αίολου, του Ηρακλή Αστακού, καθώς και με αντιπροσωπεία εργαζομένων «της Βοήθειας στο σπίτι».

Ο βουλευτής Νίκος Παπαναστάσης άκουσε με προσοχή τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων «της Βοήθειας στο σπίτι» για μονιμοποίηση, έτσι ώστε να μπει ένα τέλος στην εργασιακή ομηρεία και την αβεβαιότητα την οποία ζουν εδώ και πολλά χρόνια.

Αναφέρθηκε στη σημασία της λειτουργίας των συλλόγων και των σωματείων για την τοπική κοινωνία και στην υποχρέωση του Δήμου και του Κράτους για την επαρκή χρηματοδότησή τους. Τόνισε την αναγκαιότητα της συλλογικότητας και του συντονισμού στη βάση των προβλημάτων που πλήττουν τις λαϊκές οικογένειες, προερχόμενα από τις πολιτικές των εναλλασσόμενων στην εξουσία κυβερνήσεων, που κάνει τους πλούσιους πλουσιότερους και τους φτωχούς φτωχότερους.

Τέλος δεσμεύτηκε, ότι οι κομμουνιστές θα σταθούν με όλες τους τις δυνάμεις στο πλευρό των εργαζομένων και των κατοίκων του Ξηρομέρου , έτσι ώστε να μπει ένα φρένο στην αντιλαϊκή λαίλαπα που σαρώνει τα τελευταία χρόνια τα δικαιώματα και τις ζωές της εργατικής τάξης.

ΚΟΒ ΚΚΕ ΑστακούΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad