Ευχές για την έναρξη της σχολικής χρονιάς από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Ευχές για την έναρξη της σχολικής χρονιάς από τον Δήμαρχο Ξηρομέρου


Αγαπητοί μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, εκφράζω προς το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου Ξηρομέρου, τις ολόθερμες ευχές μου για μία χρονιά, γεμάτη δύναμη, επιμονή, υπομονή, υγεία και πρόοδο.

Από σήμερα έχουμε μία νέα αφετηρία, γεμάτη όνειρα, στόχους και προσδοκίες, στον δύσκολο αλλά και συναρπαστικό δρόμο των μαθητών, προς την κατάκτηση της γνώσης.
Θα ήθελα να σταθώ ιδιαίτερα στους μαθητές που εντάσσονται για πρώτη φορά στην σχολική κοινότητα, στους οποίους εύχομαι καλό ξεκίνημα, σ' αυτό το νέο και συναρπαστικό ταξίδι της γνώσης και της δημιουργίας.

Μέσα στις λίγες αυτές μέρες από την ανάληψη των καθηκόντων μας, και παρά τα προβλήματα, καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να είναι έτοιμα όλα τα σχολεία μας.
Δεσμεύομαι ότι σαν νέα Δημοτική αρχή θα είμαστε δίπλα σας, αρωγοί στην προσπάθεια να ξεπεραστούν τα εμπόδια, ώστε να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης για όλα τα σχολεία του Δήμου μας.

Με εκτίμηση

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad