Νίκος Ζώγας: Για τα τεκταινόμενα της Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Σεπτεμβρίου 2019

Νίκος Ζώγας: Για τα τεκταινόμενα της Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου



Για τα τεκταινόμενα της τακτικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου που έλαβαν χώρα την περασμένη Παρασκευή 20/9/19 στις 6:30 μ.μ

Ως προς την ενημέρωσης των δημοτών μετά λύπης μου έχω να κάνω γνωστή την διαπίστωση ότι παραμένουμε δυστυχώς στο.... "Ίδιο έργο θεατές".

Οι απευθείας αναθέσεις αγγίζουν ήδη ένα ποσό μαμούθ για τον δήμο μας, αυτό της τάξης των 6.171.000€.

Την ίδια ώρα που ο Δήμος είναι χρεωμένος επίσης στο υπέρογκο ποσό των 4.300.000€.

Ενώ προεκλογικά ακούγαμε σημαία της νέας δημοτικής αρχής ότι θα σταματήσουν οι απευθείας αναθέσεις, στην πρόσκληση που μας ζητήθηκε να παραστούμε αναγράφηκε ως θέμα η διαπίστωση αναγκαιότητας για απευθείας ανάθεση για την προμήθεια καυσίμων...

Εγώ προσωπικά καταψήφισα γιατί είμαι ενάντια στις απευθείας αναθέσεις αυτού του είδους, υποστηρίζω μόνο τις πραγματικές έκτακτες ανάγκες όπως είναι η ύδρευση και η αποχέτευση.

Φυσικά και συμφωνώ ότι τα οχήματα του δήμου πρέπει να κινούνται, όμως με διαγωνιστικές διαδικασίες.

Παράδειγμα θα μπορούσε να έχει γίνει συνάντηση- συνεννόηση με τον πρώην δήμαρχο τουλάχιστον ένα μήνα πριν την 2η Σεπτεμβρίου που έγινε επίσημα ανάληψη των καθηκόντων την νέας δημοτικής αρχής, για την λειτουργικότητα του δήμου και ένα έχει διευθετηθεί το θέμα όπως πρέπει.

Η νέα δημοτική αρχή νομιμοποίησε όλες τις προηγούμενες απευθείας αναθέσεις της πρώην δημοτικής αρχής καθώς και η ΝΥΝ και η πρώην ψήφισαν Ναι στον απολογισμό του Λιμενικού Ταμείου και της Κοινωφελής επιχείρησης του Δήμου οικονομικού έτους 2018.

Προσωπικά ψήφισα Όχι γιατί οι δημότες που με ψήφισαν μου έδειξαν εμπιστοσύνη για να υπερασπιστώ τα συμφέροντα τους και τα χρήματα τους ώστε να ζουν στον τόπο τους με αξιοπρέπεια, δηλαδή να έχουν το νερό πόσιμο και επαρκές, την καθαριότητα, τους δρόμους κ.α. και δεν μου επιτρέπεται να τους προδώσω.

Επίσης να πω ότι επειδή το φως νικάει πάντα το σκοτάδι και η αλήθεια έφερε στο φως την πραγματική πατερίτσα του κου Γαλούνη.

Υ.Γ.  Ότι είναι πραγματικά αναγκαίο θα το στηρίζω, ότι όμως δεν είναι, θα με βρίσκει αντιμέτωπο.

Με εκτίμηση 
Νικόλαος Ζώγας
Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad