Κένταυρος Αστακού: Ξεκινούν οι εγγραφές και τα μαθήματα στο KICK BOXING και στο TAEKWONDO - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

01 Σεπτεμβρίου 2019

Κένταυρος Αστακού: Ξεκινούν οι εγγραφές και τα μαθήματα στο KICK BOXING και στο TAEKWONDO


Ο Σύλλογος του Αστακού συμμετείχε από την Κυριακή 25-08-2019 έως και την Πέμπτη 29-08-2019 σε κοινή προετοιμασία με δυνατούς Συλλόγους TAEKWONDO, η οποία πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων, με απόλυτη επιτυχία. Ήταν ένα προπονητικά μελετημένο πρόγραμμα, το οποίο περιελάμβανε καθημερινό φυσική κατάσταση και ενδυνάμωση στο βουνό τις πρωινές ώρες και αγωνιστικό TAEKWONDO το απόγευμα σε κλειστό στάδιο.

Σκοπός της προετοιμασίας ήταν να ανταποκριθούν, με τον καλύτερο τρόπο, οι αθλητές της αγωνιστικής ομάδας για τα επερχόμενα πρωταθλήματα, τα οποία ξεκινούν άμεσα.

Ο πήχης για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ έχει ανέβει ψηλότερα, μετά και την μεγάλη επιτυχία που είχε το SUMMER CAMP που διοργάνωσε στον Αστακό την 21-26 Ιουλίου, το οποίο προσέλκυσε αρκετούς συλλόγους και αθλητές με σημαντικές διακρίσεις.

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00 ξεκινούν οι εγγραφές και τα μαθήματα στο KICK BOXING και στο TAEKWONDO.

Ήδη έχει υπάρξει έκδηλο ενδιαφέρον και για τα δύο μαχητικά αθλήματα που καλλιεργεί ο σύλλογος και έχει καταρτιστεί συγκεκριμένο πλάνο, ώστε και αυτή η χρονιά και είναι εξίσου επιτυχημένη, όπως και η προηγούμενη, η οποία σημειωτέον ανέβασε τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ ψηλά, κατακτώντας σημαντικές διακρίσεις σε TAEKWONDO και KICK BOXING.

Για πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε το τηλέφωνο 6951648726.

Δελτίο Τύπου 
ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad