Αθλητές από την ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου στο διεθνή αγώνα υπεραποστάσεων "Σπάρταθλον 2019" - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Οκτωβρίου 2019

Αθλητές από την ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου στο διεθνή αγώνα υπεραποστάσεων "Σπάρταθλον 2019"


Διεθνής Αγώνας Υπεραποστάσεων ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2019 (27-28 Σεπτεμβρίου 2019) 
37ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας (10 Νοεμβρίου 2019) 

Ως λάτρης του κλασικού αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα των δρόμων μεγάλων αποστάσεων θα ήθελα μέσα από αυτή τη στήλη, αρχικά, να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους δύο δρομείς με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου που συμμετείχαν στο Διεθνή Αγώνα Υπεραποστάσεων ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου 2019.

Συγκεκριμένα:

στην Παναγιώτα Δόγκα, με Αστακιώτικη από την πλευρά της μητέρας της Φλώρου Ευαγγελίας καταγωγή, η οποία ήταν η μόνη Ελληνίδα δρομέας που τερμάτισε στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ 2019

και

στον Παναγιώτη Μαλτέζο, με καταγωγή από την Κατούνα, χρόνια δρομέα μεγάλων αποστάσεων.

Οι παραπάνω ερασιτέχνες δρομείς έλαβαν μέρος στο φετινό ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ, αγώνα δρόμου 246 χιλιομέτρων στη διαδρομή Αθήνα – Σπάρτη, και όχι μόνο βγήκαν νικητές - νικητής σε αυτές τις διαδρομές είναι αυτός που τερματίζει - αλλά διακρίθηκαν επιτυγχάνοντας πολύ καλές επιδόσεις, σε έναν αγώνα που προέχουν η συμμετοχή και ο τερματισμός. Εύχομαι να έχουν υγεία και δύναμη για το μέλλον.

Στη συνέχεια, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στους δρομείς της περιοχής μας Γρίβα Γαβρίλη, Ζαρκαδούλα Θανάση και Μαλτέζο Παναγιώτη, που θα λάβουν μέρος στον 37ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί στις 10 Νοεμβρίου 2019, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες. Εύχομαι να βγουν νικητές χωρίς τραυματισμούς και να υπερβούν τα χρονικά όρια που έχουν θέσει ως στόχο. Θα είμαι στον τερματισμό τους, κατά τη μοναδική στιγμή της εισόδου τους στο Παναθηναϊκό Στάδιο, να τους χειροκροτήσω.

Ευελπιστώ ότι οι παραπάνω διακεκριμένοι δρομείς και συντοπίτες μας θα μας τιμήσουν το καλοκαίρι του 2020 με τη συμμετοχή τους στον 2ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Αστακού, ο οποίος αυτή τη φορά θα είναι αφιερωμένος στον πρώτο Έλληνα Ολυμπιονίκη από τον Αστακό, τον Παντελή Καρασεβδά. 

Πιστεύω ότι μαζί με τους υπόλοιπους ερασιτέχνες δρομείς θα αποτελέσουμε την Ομάδα Δρομέων του Αστακού, εκπροσωπώντας έτσι το λαϊκό μαζικό αθλητισμό και συμβάλλοντας στη διάδοσή του.

Μετά τιμής, 
Λεωνίδας Παπαρίζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad