Παναγιώτης Στάϊκος: Θα έκανα φλεβοκέντηση και με το αίμα μου θα έγραφα «Αξιοπρέπεια ή Θάνατος» - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Όλα τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Παναγιώτης Στάϊκος: Θα έκανα φλεβοκέντηση και με το αίμα μου θα έγραφα «Αξιοπρέπεια ή Θάνατος»


Μετά το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής στη Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου (δείτε εδώ), ο κ. Παναγιώτης Στάϊκος, προς αποκατάσταση της αλήθειας, αναφέρει τα εξής... 

Αγαπητό Blog

Επειδή κάποια blogs έχουν την αντίληψη πως βρισκόμαστε στην εποχή του Ζαγοριανάκου και αναρτούν ότι τους γουστάρει και ότι δεν τυγχάνει της αρεσκείας τους δεν το αναρτούν, είπα σε παραβρισκόμενο διαχειριστή blog, ο οποίος εκτελεί χρέη γραφείου τύπου του Δημάρχου με ασύστολη προπαγάνδα, όπως έκανε και προεκλογικά, ότι στο τέλος της συνεδρίασης θα έκανα φλεβοκέντηση και με το αίμα μου θα έγραφα στην κολόνα του κτιρίου:

Αξιοπρέπεια ή Θάνατος 

Αφού σε όλη την προεκλογική περίοδο υπήρξε έντονη προσπάθεια για την ηθική μου εξόντωση με συκοφαντίες και ανηθικότητες, που σε συνδυασμό με από τον πακτωλό χρημάτων έφεραν αυτό το αποτέλεσμα, το οποίο δεν αποτελεί ντροπή για εμένα, αλλά για το Ξηρόμερο.

Και επειδή είμαι πολύ έμπειρος γιατρός μετά από 42 χρόνια μάχιμης Ιατρικής, για μένα είναι πολύ εύκολο πράγμα να κάνω φλεβοκέντηση με το μικρό νυστέρι, το οποίο ασφαλώς δεν με φοβίζει, όπως μπορεί να φοβίζει άλλους γιατρούς, αφού όλοι γνωρίζουν πως η λέξη –έννοια φόβος είναι ανύπαρκτη, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία και να γράψω με το αίμα μου :

Αξιοπρέπεια ή Θάνατος και όχι να κόψω τις φλέβες μου, όπως αναληθώς αναφέρθηκε!!!


Λύθηκε όμως το λάστιχο, γιατί κάποιος το τράβηξε και απέτυχε η προσπάθεια μου, την οποία ασφαλώς θα επαναλάβω (αφού για να γίνει αυτό το Δημαρχείο με την περικαλέστατη αίθουσα και τα εκατοντάδες έργα στις θητείες μου έχω «δώσει το αίμα μου»!!!!


Γιατί για εμένα το θέμα πια είναι αξιοπρέπεια ή θάνατος!!!

Γι' αυτό άφησα και το μούσι, το οποίο είπα πως θα κόψω, αν κοπεί αυτή η ντροπή του Ξηρομέρου της τελευταίας 20ετίας να ψηφίζουν οι ψηφοφόροι με τα 50ρικα ή αν θα βγω από την φυλακή, αν χρειαστεί να πάω εκεί, για να έχω προστατέψει στο ακέραιο την αξιοπρέπεια την δίκη μου και της οικογένειάς μου.

Μηδενική ανοχή!!!
Τελεία και παύλα!!! Τι θα αφήσουμε ως παρακαταθήκη στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας, ότι στο Ξηρόμερο δεν υπάρχει ψήφος χωρίς 50ρικο ;;;;

Όποιος το επιχειρήσει στο μέλλον δεν θα του μείνει σταγόνα αίμα και όχι λίγα cc, που χρειάζονται για μια απλή φλεβοκέντηση!!!

Προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία. 

Αστακός 19/10/2019 
Παναγιώτης Στάικος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad