Παναγιώτης Στάϊκος: Ο Στάϊκος κρατάει τον λόγο του. Και αλίμονο σε αυτόν που θα του θίξει την αξιοπρέπειά του. Ανοχή τέλος! - Αstakos-News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos-News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Παναγιώτης Στάϊκος: Ο Στάϊκος κρατάει τον λόγο του. Και αλίμονο σε αυτόν που θα του θίξει την αξιοπρέπειά του. Ανοχή τέλος!


Ο πρώην Δήμαρχος Αστακού κ. Παναγιώτης Στάϊκος, στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξηρομέρου έκανε πράξη αυτό που είχε πει, έκανε φλεβοκέντηση.

Σε επιστολή του, απαντά στο σχετικό άρθρο του blog "Ξηρόμερο News" και μας περιγράφει  το περιστατικό που διαδραματίστηκε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο...


Αγαπητό ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS

Κωστής Παλαμάς ο δεύτερος Εθνικός μας Ποιητής: Η Μεγαλοσύνη των λαών δεν μετριέται με το στρέμμα. Με της καρδιάς το πύρωμα μετριέται και με το αίμα.

Υπάρχουν κάποιοι πολιτικοί, οι οποίοι το μόνο που ξέρουν είναι να εξαπατούν τον λαό με ψέματα και να κλέβουν Δημόσιο Χρήμα.

Εγώ επειδή δεν ανήκω σε καμιά από τις δυο κατηγορίες, σεβόμενος ως το ιερό Ευαγγέλιο των Χριστιανών και τον Λαό και το Δημόσιο Χρήμα, γι ‘ αυτό και στις τρεις θητείες μου δεν βρέθηκε ένας από την πιάτσα να πει πως έκλεψα μία δραχμή ή ένα ευρώ, με αποτέλεσμα να υπάρχει αυτό το μεγάλο, αξεπέραστο και χρήσιμο έργο για την κοινωνία έργο, το οποίο απολαμβάνουν οι πολίτες, οι όποιοι με τίμησαν τρεις φορές με την ψήφο τους.

Είναι σε όλους γνωστό πως στην περιοχή μας εδώ και μια 20ετία οι εκλογές γίνονται με εξαγορές συνειδήσεων (το είχε αναφέρει και η βουλευτής του ΚΚΕ κυρία Κανέλλη).

Στις τελευταίες εκλογές όμως υπεισήλθε και ο παράγοντας της ηθικής εξόντωσης από την ομάδα επικοινωνιολόγων της Δημοτικής Αρχής, με μεθόδους υποκόσμου, όπου εκτός από το ψέμα – μπόχα ότι ο Στάικος είναι Πατερίτσα των Πανταζή - Γαλούνη, έσπερναν χυδαία συκοφαντικά ψέματα, πως ο Στάικος δεν θα κατέβαινε στις εκλογές αφού θα έπαιρνε 40.000 ευρώ και σε όσους ψηφοφόρους δεν έπιαναν αυτά πήγαιναν υποψήφιοι ύστερα από τις υποκοσμιακού τύπου υποδείξεις των επικοινωνιολόγων της σημερινής αρχής και έλεγαν!

Τι Στάικο ψήφισεις, τι Γαλούνη είναι το ίδιο πράγμα, αφού αυτοί τα έχουν βρει μεταξύ τους.

Ντροπή σας υπόκοσμε του κυρίου Τριανταφυλλάκη.

Και δεν φθάνει, που αυτά έπιασαν και κέρδισαν τις κάλπικες και άτιμες εκλογές, συνεχίζουν και σήμερα ο ίδιος εσμός της Δημοτικής Αρχής προκειμένου να καλύψουν δικές τους ανεπάρκειες και εγκληματικά λάθη, που είχαν ως αποτέλεσμα να μείνει ο Αστακός (8) οχτώ ημέρες χωρίς Νερό και όχι μόνο, να λένε με απύθμενο θράσος και εντελώς ανερυθρίαστα, ότι και γι αυτό φταίει ο Στάικος και σας επισυνάπτω ψευδέστατο σχόλιο, που αδίστακτα και ανερυθρίαστα δεν ξεστόμισε ένας ανόητος συκοφάντης, αλλά ένας ευρισκόμενος σε διατεταγμένη υπηρεσία από το διευθυντήριο λάσπης με επικεφαλής τον ίδιο τον κύριο Τριανταφυλλάκη!!!

Όλα αυτά τα ανώνυμα σχόλια ύστερα από υπόδειξη του Διευθυντηρίου Τριανταφυλλάκη!!!!

Όσο για το ότι εγώ ανέβηκα στο μηχανάκι και έφυγα και αυτό ψευδέστατο.

Εγώ έφυγα τελευταίος αφού καθόμουν στην θέση μου, όταν ο Πρόεδρος κύριος Κατσαούνης πρότεινε 10λεπτη διακοπή.

Αλλά επειδή αυτό δεν άρεσε στον κύριο Τριανταφυλλάκη, εντελώς παράνομα και εξωθεσμικά εκείνος είπε πως το Συμβούλιο διακόπτεται (έμειναν στήλη άλατος και οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας) και τότε αποχώρισα τελευταίος.

Επιχείρηση Αντιπολίτευση μουγκαφών δεν πρόκειται να υπάρξει κύριε Δήμαρχε.

Βάλτε το καλά στο μυαλό σας.

Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να μου κλείσετε το στόμα, αλλά δεν σας φοβάμαι!!!!

Στις Δημοκρατίες υπάρχει η συμπολίτευση, αλλά και η αντιπολίτευση και οι ρόλοι είναι εντελώς διακριτοί και τους προβλέπει το Σύνταγμα με μεγάλη ακρίβεια!!!

Έτσι και εγώ υποσχέθηκα πως με αυτό τον Σουρεαλιστικό πίνακα με τι ίδιο μου το αίμα , ύστερα από μια απλή φλεβοκέντηση, που αμφιβάλω, αν μπορεί να κάνει πάνω από το 2% των γιατρών έγραψα Αξιοπρέπεια ή Θάνατος, εννοώντας το πλήρως.

Όποιος θίξει την τιμή και υπόληψη μου και προπαντός της οικογενείας μου, θα υποστεί αυτός τις δικές του συνέπειες και εγώ τις δικές μου!!!

Εγώ έδειξα πως κρατάω τον λόγο μου στο ακέραιο και οι έννοιες – λέξεις πόνος και φόβος είναι ανύπαρκτες.


Μπροστά στην μειωμένη αξιοπρέπεια προτιμώ Φυλακή ή Θάνατο!!!!

Εγώ ρε καλόπαιδα δεν εξουσίασα κοινωνία, αλλά υπηρέτησα και υπηρετώ.
Και με τον άλλον για την ζήλια μου: εδώ δεν απαντάνε, παρά μόνο γελάνε!!!!!


Αστακός 30/10/2019,  
Παναγιώτης Στάικος 

Υ.Γ.  1
Δεν αντιλαμβάνομαι πως αναρτάτε διαφορά ανόητα, ψευδή και συκοφαντικά σχόλια και δεν αναρτήσατε δυο επώνυμα σχόλια το ένα δικό μου με στοιχεία και το δεύτερο του Προέδρου Σπύρου Κουνάδη, τα οποία απεστάλησαν αμέσως μετά την δημοσίευση των 4 πρώτων ανώνυμων σχολίων,  ώρα 7: 46μ.μ.!!!!

Εν αναμονή της απάντηση σας.

Αστακός 29/10/2018, ώρα 22:50 

Με τιμή 
Παναγιώτης Στάικος 
Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης 
Αναζωογόνηση Ξηρομερου Υ.Γ. 2
Επειδή η ώρα είναι περασμένη και είμαι αρκετά κουρασμένος, αύριο, αφού συγκεντρώσω κάποιες φωτογραφίες θα σας τις στείλω για συμπλήρωση .

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad