Συνεδρίαση της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ξηρομέρου την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

12 Νοεμβρίου 2019

Συνεδρίαση της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ξηρομέρου την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 

Παρακαλούμε να προσέλθετε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Δημοτικό Κατάστημα Αστακού), σε συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας που θα γίνει την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου του έτους 2019 και ώρα 9:30 π.μ. σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 234 και 240 του Ν.3463/2006, σε συνδυασμό με τις διατάξεις του άρθρου 67 παρ. 4,5 του N.3852/2010, όπως αντικαταστάθηκαν από τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης : 

1. Λήψη απόφασης για παραχώρηση χρήσης του κλειστού Γυμναστηρίου Αστακού (Γυμνάσιο Αστακού) έπειτα από τις αιτήσεις των κάτωθι συλλόγων : 

Α) Αθλητικός σύλλογος ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ Α.Μ.Σ και
Β) Σύλλογος Χοβολιωτών Αστακού. 


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΜΠΑΜΠΟΥΡΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 


Πίνακας Αποδεκτών
1.Ζαρκαδούλας Ανδρέας 
2.Πατσέλας Γεώργιος 
3.Κούστας Κων/νος 
4.Ραλάτου Ζαχαρούλα 
5.Παπαϊωάννου Χρήστος 

Αναπληρωματικά Μέλη 
6.Κούσης Αθανάσιος 
7.Κουντούρης Κων/νος 
8.Μαλάτου Σοφία 
9.Ξινού Αναστασία 
10.Τσάρκου Φραντζέσκα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad