Αστακός: Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που παραβίασαν Σούπερ Μάρκετ και ATM - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

03 Νοεμβρίου 2019

Αστακός: Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών που παραβίασαν Σούπερ Μάρκετ και ATM


Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξηρομέρου διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη αγνώστων δραστών οι οποίοι χθες τα ξημερώματα στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, διέρρηξαν κατάστημα τροφίμων και αφού εισήλθαν στο εσωτερικό του αφαίρεσαν (2.579) ευρώ και μια συσκευή καταγραφής εικόνας κλειστού κυκλώματος καμερών.

Στη συνέχεια μετακίνησαν το μεταλλικό προστατευτικό κάλυμμα του Αυτόματου Μηχανήματος Ανάληψης Μετρητών (A.T.M.), το οποίο συστεγάζεται στο ανωτέρω κατάστημα και αποπειράθηκαν να το παραβιάσουν με τη χρήση συσκευής οξυγόνου, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν.

Να σημειώσουμε ότι το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας έχει αφαιρεθεί, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει καμία συναλλαγή, μέχρι να εγκατασταθεί ξανά.


2 σχόλια:

  1. Κραυγη αγωνιας απο τους συντταξιουχους για το ΑΤΜ της εθνικης δεν μπορουν να παρουν λεπτα για να ζησουν γιατι οταν κανουν αναλυψη απο το ΑΤΜ της πειραιος τους κραταει 3€ αυτο ειναι τρεις μερες ψωμι δεν τρεχουν ταλεφτα απο τα μπατζακια τους !!!!!!!!ντροπη ειναι ανθρωποι και οχι ζωα ελεος ντροπη της ελλαδας η εθνικη τραπεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κραυγη αγωνιας απο τους συντταξιουχους για το ΑΤΜ της εθνικης δεν μπορουν να παρουν λεπτα για να ζησουν γιατι οταν κανουν αναλυψη απο το ΑΤΜ της πειραιος τους κραταει 3€ αυτο ειναι τρεις μερες ψωμι δεν τρεχουν ταλεφτα απο τα μπατζακια τους !!!!!!!!ντροπη ειναι ανθρωποι και οχι ζωα ελεος ντροπη της ελλαδας η εθνικη τραπεζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad