Πιστοποίηση του Νομικού Προσώπου Δήμου Ξηρομέρου ως Πολιτιστικού Φορέα - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019

Πιστοποίηση του Νομικού Προσώπου Δήμου Ξηρομέρου ως Πολιτιστικού Φορέα


ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ενέκρινε το αίτημα του Ν.Π.Δ.Δ «Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου» για εγγραφή στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων (Αριθμός Μητρωου:5569).

Η εγγραφή στο Μητρώο Πολιτιστικών Φορέων του ΥΠ.ΠΟ.Α., που συνεπάγεται και πιστοποίηση του Νομικού Προσώπου ως Πολιτιστικού Φορέα, αποτελούσε έναν από τους πρώτους στόχους της νέας διοίκησης του Νομικού Προσώπου και για το λόγο αυτό υπέβαλε άμεσα το αίτημα μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην αρμόδια διεύθυνση του Υπουργείου Πολιτισμού.

Υπενθυμίζουμε ότι για την υποβολή πρότασης επιχορήγησης ενός φορέα η εγγραφή στο εν λόγω Μητρώο αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα το Νομικό Πρόσωπο θα υποβάλει στο Υπουργείο Πολιτισμού ολοκληρωμένη πρόταση επικείμενης δράσης στον Δήμο μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad