Η θεατρική παράσταση «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» στο Δημαρχείο Αστακού - Ανακοίνωση για την μεταφορά των μαθητών - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

24 Δεκεμβρίου 2019

Η θεατρική παράσταση «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» στο Δημαρχείο Αστακού - Ανακοίνωση για την μεταφορά των μαθητών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

μεταφοράς μαθητών για την παρακολούθηση της βραβευμένης Χριστουγεννιάτικης θεατρικής παράστασης «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα» την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Ξηρομέρου στον Αστακό

Το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμός, Περιβάλλον και Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου ανακοινώνει ότι, για τους μαθητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παραπάνω βραβευμένη Χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση της παιδικής σκηνής «Θυμέλη» , θα διαθέσει πούλμαν για την δωρεάν μεταφορά τους από τις ΔΕ Φυτειών και ΔΕ Αλυζίας προς τον Αστακό ως παρακάτω:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ για την Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

- Ώρα 4:00μ.μ αναχώρηση από το πρώην Δημαρχείο ΔΕ Φυτειών
- Ώρα 5:00μ.μ αναχώρηση από το πρώην Δημαρχείο Αλυζίας στην Κανδήλα

Μετά το τέλος της παράστασης, το πούλμαν θα αναχωρήσει για την επιστροφή των μαθητών από τον Αστακό προς τις ΔΕ Φυτειών και Αλυζίας.

*Σημείωση
Όλοι οι μαθητές, κατά την μεταφορά τους , θα πρέπει να συνοδεύονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ από έναν γονέα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad