Στον Αστακό για τον εορτασμό του Αγ. Νικολάου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Breaking

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Στον Αστακό για τον εορτασμό του Αγ. Νικολάου ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης


Ο Νεκτάριος Φαρμάκης στον Αστακό για τη γιορτή του Αγίου Νικολάου 

Στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Νικολάου Πολιούχου του Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, παραβρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, ο .

Ο κ. Φαρμάκης παρακολούθησε τη θεία λειτουργία στην οποία χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, κ. Κοσμάς, καθώς και την περιφορά της εικόνας του Αγίου στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Με την ευκαιρία της μεγάλης γιορτής, ο κ. Φαρμάκης ευχήθηκε χρόνια πολλά σε όλους και κυρίως στους εορτάζοντες και στους ναυτικούς.

Αργότερα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας συμμετείχε σε σύσκεψη με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Έργων, Θανάση Μαυρομμάτη και τον Αντιπεριφερειάρχη Ενέργειας, Περιβάλλοντος, Φυσικών Πόρων και Χωροταξίας, Λάμπρο Δημητρογιάννη.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν την Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και ευρύτερα, προκειμένου να επιτευχθεί ο μέγιστος δυνατός συντονισμός και η επιτάχυνση δράσεων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad