Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Κανδήλας - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

28 Δεκεμβρίου 2019

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Κανδήλας


Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου 2019 η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Κανδήλας στην αίθουσα εκδηλώσεων ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΩΡΓΟΣ.

Μέσα σ’ ένα κλίμα ευχάριστο, χαρούμενο και δημιουργικό, τα παιδιά του Κ.Δ.Α.Π. παρουσίασαν το θεατρικό έργο της Μαρίας Ν. Κίτρα "Ο… άΔειος Βασίλης", μια τρυφερή χριστουγεννιάτικη κωμωδία για την αγάπη, τη φιλία, την ανάγκη του να βρισκόμαστε κοντά στους δικούς μας ανθρώπους. Την αυλαία άνοιξαν οι μικρότεροι της παρέας, χορεύοντας την ιστορία του Ρούντολφ, του μικρού ταράνδου του Αγίου Βασίλη.

Μετά την ολοκλήρωση της γιορτής, προσφέρθηκαν χριστουγεννιάτικα εδέσματα και γλυκίσματα στον πλούσιο μπουφέ που είχε στηθεί στο χώρο του Κ.Δ.Α.Π. καθώς και δώρα στα παιδιά.

Αρχικά, να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς πρωταγωνιστές της βραδιάς και να τους ευχηθούμε υγεία και καλή πρόοδο!

Ευχαριστούμε πολύ που μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Λευτέρης Κατσαούνης, ο Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου, κ. Παναγιώτης Παληογιάννης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Ξηρομέρου, κ. Βασίλης Πολύζος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, κ. Παναγιώτης Γκόλιας, ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Κώστας Μπαμπούρης, οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Κανδήλας, κ. Στέλιος Σιδεράς, Βάρνακα, κ. Λάμπρος Πραμαγκιούλης και Μύτικα, κ. Δημήτρης Φάρρος, οι Πρόεδροι των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών Σχολείων Κανδήλας, κ. Γλυκερία Σερεπίσου, Βάρνακα, κ. Γιώργος Κεραμίδας και Μύτικα, κ. Ελεάνα Λιβιτσάνη, ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Κανδήλας, κ. Αλέξης Παπαναστάσης, η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Κανδήλας, κ. Αριάδνη Θεοχαρίδη, η Διευθύντρια του Γυμνασίου Κανδήλας, κ. Ευδοκία Νίκα, εκπαιδευτικοί και πολλοί γονείς.

Θερμές ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, κ. Λευτέρη Μάντζαρη, που συνέβαλε στην πραγματοποίηση της γιορτής.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλες τις μαμάδες για την προσφορά τους στο μπουφέ μας και την πάντοτε καλή συνεργασία και τη στήριξή τους!

Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη, ευτυχία και πολλά χαμόγελα!

Για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Κανδήλας
Το εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικόΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad