Συνέντευξη του Αστακιώτη χημικού-ηθοποιού Γιάννη Γουλέ στο TV CRETA - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

05 Δεκεμβρίου 2019

Συνέντευξη του Αστακιώτη χημικού-ηθοποιού Γιάννη Γουλέ στο TV CRETA


Στο πλατό της εκπομπής "Live" με την Αντιγόνη, της TV CRETA – Παγκρήτια Ραδιοτηλεόραση Α.Ε., βρέθηκαν η Υπεύθυνη Εκπαίδευσης Έκθεσης του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης κα Όλγα Μπερδιάκη και ο συμπατριώτης μας από τον Αστακό Δρ. Γιάννης Γουλές, χημικός – ηθοποιός, όπου μίλησαν για την εκπαιδευτική διαδραστική θεατρική παράσταση "Stand up chemistry"…

Ο Γιάννης Γουλές, μέλος και ψυχή της ομάδας «Θεατρόνιο», μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της θεατρικής ομάδας, παρουσιάζει στην θεατρική σκηνή κάτι διαφορετικό, πολύ ενδιαφέρον και κατά την γνώμη μας πρωτοποριακό. Οι φυσικές επιστήμες δοσμένες με τρόπο βιωματικό και διαδραστικό μέσα από μία θεατρική παράσταση, που απευθύνεται σε μαθητές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Διάδραση μεταξύ ηθοποιών και μαθητών, όπου κάποια στιγμή οι μαθητές γίνονται ηθοποιοί, χιούμορ, γέλιο, γκάφες, απρόοπτα. Εδώ και χρόνια η θεατρική ομάδα «Θεατρόνιο» δίνει παραστάσεις σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το 2016 για πρώτη φορά η θεατρική του ομάδα «Θεατρόνιο», έδωσε παραστάσεις σε σχολεία εκτός Αθηνών και ένας από τους προορισμούς τον Ιούνιο του 2017 ήταν και ο Αστακός. Έτσι οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Αστακού και Καραϊσκάκη, και του Γυμνασίου και Λυκείου Αστακού, είχαν την τύχη να απολαύσουν μοναδικές παραστάσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad