Αγρίνιο: «Μαϊμού» τεχνικοί της ΔΕΗ άρπαξαν 15.000 ευρώ από ηλικιωμένη - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

25 Ιανουαρίου 2020

Αγρίνιο: «Μαϊμού» τεχνικοί της ΔΕΗ άρπαξαν 15.000 ευρώ από ηλικιωμένη


Άλλη μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα των επιτήδειων που παριστάνουν τους τεχνικούς της ΔΕΗ και έχασε τις οικονομίες μιας ζωής, αλλά και τα τιμαλφή της. Οι δράστες την επισκέφθηκαν στο σπίτι της στο Καινούργιο του δήμου Αγρινίου και την έπεισαν ότι ο πίνακας παροχής ρεύματος έχει βλάβη και κινδυνεύει από βραχυκύκλωμα που θα προκαλούσε πυρκαγιά.

Όσο οι δυο άγνωστοι υποτίθεται πως επισκεύαζαν τον πίνακα, είπαν στην 76χρονη να τοποθετήσει σε μια σακούλα τα χρήματα και τα κοσμήματά της και να την βγάλει από το σπίτι για να μην καεί.

Το μυαλό της άτυχης γριούλας δεν πήγε στο κακό, αλλά όταν έβγαλε την επίμαχη σακούλα οι δράστες της ζήτησαν να ελέγξει αν έχει ρεύμα το ψυγείο. Μόλις μπήκε στην κουζίνα, άρπαξαν την σακούλα που είχε μέσα 15.000 ευρώ και κοσμήματα μεγάλης αξίας και έγιναν καπνός! Η ηλικιωμένη ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου, αλλά ήδη οι δύο άνδρες είχαν εξαφανιστεί και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad