Ξανά στο υπουργείο για τον προϋπολογισμό του 2020 ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης - ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΑΣΤΑΚΟΣ NEWS - Για να τα ξέρετε όλα!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

Post Top Ad

Post Top Ad

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020

Ξανά στο υπουργείο για τον προϋπολογισμό του 2020 ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης


Σε αγώνα δρόμου έχει επιδοθεί ο δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, αλλά και οι αντιδήμαρχοι στην προσπάθεια τους να ετοιμάσουν έναν βιώσιμο προϋπολογισμό για το δήμο, που αντιμετωπίζει πλείστα όσα οικονομικά ζητήματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Σ» ο κ. Τριανταφυλλάκης θα επισκεφθεί εκ νέου το υπουργείο Εσωτερικών αλλά και έτερα αρμόδια υπουργεία για να ζητήσει την στήριξη τους, ώστε ο προϋπολογισμός του δήμου Ξηρομέρου για το 2020 να μην αντιμετωπίσει περισσότερα προβλήματα από τα ήδη υπάρχοντα. 

Από την ώρα που ανέλαβε το τιμόνι του δήμου, έχει προχωρήσει σε περικοπές και αιματηρές οικονομίες στην προσπάθεια να μην χρεοκοπήσει ο δήμος. Στην περίπτωση που τα καταφέρει, θα έχει βάλει ένα λιθαράκι στο οικοδόμημα, που λέγεται δήμος Ξηρομέρου για να μην καταρρεύσει. Αφήστε που αν τα καταφέρει του χρόνου στην γιορτή του οι δημότες του θα λένε «σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει»…


Εφημερίδα "Συνείδηση"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad