Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Αστακιωτών την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

15 Ιανουαρίου 2020

Χοροεσπερίδα του Συλλόγου Αστακιωτών την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου


Αγαπητοί Αστακιώτες

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ σας ενημερώνει και σας προσκαλεί στην ετήσια χοροεσπερίδα μας στο κέντρο "Αστροφεγγιά" την Κυριακή 23/2/2020 και ώρα 13.00

Η εξαιρετική αλλά και μοναδική στο είδος του παρουσία του Γιάννη Λεμπέση, πλαισιωμένος από ένα επίσης εξαιρετικό σχήμα, σας προδιαθέτει για μια αξέχαστη διασκέδαση, μια διασκέδαση που μόνο εμείς οι Αστακιώτες ξέρουμε να πραγματοποιούμε.

Είμαστε απόλυτα σίγουροι σαν Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ότι και την εφετινή χρόνια θα επαναληφθεί η εικόνα που παρουσιάστηκε στην περσινή πολύ πετυχημένη ομολογουμένως εκδήλωσή μας και ο συγκεκριμένος πολυχώρος θα γεμίσει ασφυκτικά.

Η χωρητικότητα του κέντρου είναι αρκετά μεγάλη για να συμπεριλάβει όλους όσους θελήσετε να παρευρεθείτε με την προϋπόθεση ότι θα δηλώσετε συμμετοχή εγκαίρως διότι δεν παύει όσο μεγάλως και να είναι ο χώρος της εκδήλωσης, να υπάρχει όριο θέσεων.

Δηλώστε συμμετοχή έγκαιρα διότι η όποια καθυστέρηση πιθανόν να έχει αρνητικό αποτέλεσμα.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
Κώστας Νικολάου 6974815660
Αγγελική Γαλάνη 6973052903

Διεύθυνση του κέντρου: 
Πατησίων 296 & Κοντού 5 Άγιος Λουκάς


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad