Νεκρός σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

11 Ιανουαρίου 2020

Νεκρός σε τροχαίο ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος


Νεκρός είναι ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος έπειτα από τροχαίο δυστύχημα. Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν το χωριό της Αετομηλίτσας το βράδυ της Παρασκευής.

Νεκρός είναι ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Νιτσιάκος που άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα. Το δυστύχημα συνέβη λίγο πριν το χωριό της Αετομηλίτσας, λίγο πριν τις 11 το βράδυ της Παρασκευής.

Ο γνωστός επιχειρηματίας Θοδωρής Νιτσιάκος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το όχημά του ξέφυγε της πορείας του και έπεσε σε γκρεμό βάθους 20-25 μέτρων στην Αετομηλίτσα, χωριό από όπου κατάγεται και που -όπως αναφέρουν πληροφορίες- είχε πάει για κυνήγι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δρόμοι στην περιοχή είναι ιδιαίτερα ολισθηροί, λόγω του πάγου από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Ο Θεόδωρος Νιτσιάκος απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του με τη βοήθεια κατοίκων και στη συνέχεια παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κόνιτσας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad