Ο Μάνος Κοντολέων στη Λέσχη Ανάγνωσης Εφήβων Αστακού - Αstakos News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

04 Ιανουαρίου 2020

Ο Μάνος Κοντολέων στη Λέσχη Ανάγνωσης Εφήβων Αστακού


Ο ΜΑΝΟΣ ΚΟΝΤΟΛΕΩΝ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ ΑΣΤΑΚΟΥ 

Τελευταία εκδήλωση της λέσχης ανάγνωσης εφήβων Αστακού για το 2019 ήταν η παρουσίαση βιβλίων του συγγραφέα Μάνου Κοντολέων. Στη γεμάτη αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Δήμου μας τα μέλη της λέσχης με τη φιλόλογο, υπεύθυνη της λέσχης και συντονίστρια της εκδήλωσης, κυρία Βαλάρη Κωνσταντίνα, παρουσίασαν πέντε βιβλία - πέντε ιστορίες γραμμένες από τον Μάνο Κοντολέων.

"Μάσκα στο φεγγάρι'', ''Δυο φορές Άνοιξη'', ''Φιλαράκια'', ''Γεύση πικραμύγδαλου'', ''Ανίσχυρος άγγελος'', βίντεο εμπνευσμένα από τα βιβλία, με μουσικές που επέλεξαν τα παιδιά, δημιουργικές αναγνώσεις αποσπασμάτων και με την καθοδήγηση της ηθοποιού Μαρίας Ντίνου θεατρικές αποδόσεις αποσπασμάτων των έργων.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με την στήριξη του Γυμνασίου Αστακού και του Συλλόγου Γυναικών Αστακού έκλεισε με τον συγγραφέα συγκινημένο να παίρνει το λόγο και τους εφήβους της λέσχης να συνειδητοποιούν ότι είναι σημαντικό η Λογοτεχνία να έχει μία θέση στη ζωή τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad