Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

23 Φεβρουαρίου 2020

Σύλλογος Απανταχού Αστακιωτών: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΣΤΑΚΙΩΤΩΝ αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και παρευρέθηκαν στην εκδήλωσή μας, ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όσους είχαν ανταποκριθεί στο κάλεσμα αλλά λόγοι οικογενειακοί αλλά και λόγοι υγείας τους κράτησαν μακριά, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους χορηγούς της λαχειοφόρου αγοράς.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ και όσους επιδεικτικά αδιαφόρησαν και δεν προσήλθαν (κοινώς σνομπάρησαν) δείχνοντας την εμπάθεια τους όχι απέναντι στα πρόσωπα που απαρτίζουν το Δ.Σ. του συλλόγου αλλά στον ΣΥΛΛΟΓΟ. Και τους ευχαριστεί γιατί τέθηκαν στην κρίση όλων των παρευρισκόμενων με αποτέλεσμα να δυναμώσουν τον σύλλογο.

Πιθανόν η εκδήλωση να είχε μεγαλύτερη επιτυχία από πλευράς αριθμού συμμετοχών αλλά ακόμη και έτσι εμείς προχωράμε ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ.

Επί της ουσίας τώρα:

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λευτέρης Μάντζαρης, Αποστόλης Ντίνος, Κώστας Λαινάς και Χριστίνα Ταπρατζή. Η Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Αστακού Αρετή Γριτσίπη, ο Πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ Παναγιώτης Χολής, ο πρ. Υπουργός και Αστακιώτης Τάκης Στρατούλης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Νέας Σμύρνης Φωτεινή Φωτεινοπούλου μαζί με το μέλος του Δ.Σ. Γκέλυ Ταπρατζή και ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Μουρκούσης.

Η διασκέδαση κράτησε μέχρι αργά το βράδυ κάτω από τους ήχους της ορχήστρας με τον εξαίρετο ρεμπέτη Γιάννη Λεμπέση.

ΚΑΛΗ Χρόνια ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad