Εγκαίνια του νέου καταστήματος των αδελφών Σκουτέρη στον Πειραιά - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

02 Φεβρουαρίου 2020

Εγκαίνια του νέου καταστήματος των αδελφών Σκουτέρη στον Πειραιά


Το αδιαχώρητο δημιουργήθηκε χθες το απόγευμα στον Πειραιά κατά την τελετή εγκαινίων του νέου καταστήματος των αδελφών Σκουτέρη. Ένα ψητοπωλείο-κρεοπωλείο που σίγουρα θα κερδίσει πολλούς Πειραιώτες καθόσον και οι υπέροχες γεύσεις που θα αναβλύζουν από τις ψησταριές αλλά και το άριστης ποιότητος κρέας από τον Αστακό με την υπογραφή του Νίκου Σκουτέρη και των αδελφών του θα είναι η αφορμή να το επισκέπτονται πέραν των Αστακιωτών της Αθηνάς και πολλοί άλλοι λάτρεις των εκλεκτών εδεσμάτων.

Σε μια εορταστική ατμοσφαίρα που συμμετείχαν πολλοί Αστακιώτες κάτοικοι της Αθηνάς αλλά και κάποιοι φίλοι του Νίκου που ταξίδεψαν στην Αθηνά από τον Αστακό για να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, τελέστηκε ο αγιασμός των εγκαινίων από δυο Ξηρομερίτες κληρικούς. 

Μέτα το τέλος του Αγιασμού, οι ψήστες που είχαν από νωρίς δώσει στις φλόγες τις σούβλες με κοκορέτσι, σπληνάντερο, φρυγαδέλι, κοντοσούβλι και κοτόπουλο, σέρβιραν στους παρευρισκόμενους τους εκλεκτούς μεζέδες οι οποίο σε λίγα λεπτά έγιναν ανάρπαστοι. Φυσικά όλοι αυτοί οι μεζέδες συνοδεύονταν από Αστακιώτικο κρασί που είχε έρθει σε μεγάλα και πολλά δοχεία για να ευφράνει τις καρδιές των καλεσμένων. 

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν εντυπωσιακά μεγάλη με αποτέλεσμα να κλείσει και λίγη ώρα ένας από τους κεντρικότερους δρόμους του Πειραιά ή Καραϊσκου. 

Η Ικανοποίηση από την προσέλευση των φίλων ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων των μελών της οικογένειας Σκουτέρη παράλληλα δε η αισιοδοξία ότι το εγχείρημα τους θα πετύχει.

Καραϊσκου 163 Τερψιθέα, είναι ο σταθμός για όλους μας είτε για ωμό είτε για ψημένο κρέας.

Ας βοηθήσουμε όλοι αυτή την προσπάθεια των πολυαγαπημένων αδελφών Σκουτέρη με την συνδρομή μας στις αγορά κρέατος. Εξ άλλου η τοποθεσία είναι ειδυλλιακή ακόμη και για μια βόλτα που θα συνοδεύετε από τα ψώνια.


ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ
















































Φωτορεπορτάζ: Χρήστος Μπόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad