Δήμος Ξηρομέρου: Μέτρα πρόληψης διασποράς γρίπης - Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αstakos News - Η ενημέρωση στα καλύτερά της!

Τα νέα του Αστακού και... όχι μόνο!

06 Φεβρουαρίου 2020

Δήμος Ξηρομέρου: Μέτρα πρόληψης διασποράς γρίπης


Σύμφωνα με την έκτακτη εγκύκλιο που εξέδωσε η Δ/νση Δημόσιας Υγείας προς το Υπουργείο Παιδείας, με ΑΔΑ ΨΠΗΗ465ΦΥΟ-ΑΒΕ και αρ. πρωτ. Δ1α/Γ.Π.οικ.4133 – 23.01.2020 με ΘΕΜΑ: «Οδηγίες σχετικά με τα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς της γρίπης στις Σχολικές Μονάδες και φορείς που προσφέρουν εκπαιδευτικές υπηρεσίες» σας επισημαίνουμε τα ακόλουθα:

Στο παράρτημα Α των οδηγιών αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι πρέπει τα σχολεία να διαθέτουν αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα χεριών με αντλία έγχυσης, το οποίο να έχει Άδεια Κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ, περιεκτικότητας αλκοόλης 70%.

Όπως επίσης πέραν από τις συνήθεις εργασίες καθαρισμού, χρειάζεται απολύμανση των επιφανειών και αντικειμένων που χρησιμοποιούνται συχνά (θρανία, έδρες, πόμολα, χειρολαβές, κουπαστές σκάλας, βρύσες, τηλεφωνικές συσκευές, περιφερειακά ηλεκτρονικών υπολογιστών, παιχνίδια, μπάλες, κ.α.).

Κατάλληλο για την σωστή απολύμανση των ανωτέρω είναι το Οινόπνευμα 95ο, που εξατμίζεται αμέσως.

Η εταιρεία μας ALCOFARM MEDICAL εδώ και 20 χρόνια ασχολείται με τον ιατρικό κλάδο και τον χώρο της υγείας, στην αντισηψία και την απολύμανση.

Τα προϊόντα που σας προτείνουμε για την πρόληψη της διασποράς της γρίπης, πληρούν όλες τις προδιαγραφές που ορίζει η εγκύκλιος, είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και περιέχουν οινόπνευμα γεωργικής προέλευσης και όχι χημικά.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διαβάστε προσεκτικά την ετικέτα του προϊόντος!

Τα προϊόντα που αναγράφουν στην ετικέτα τους “ήπιο αντισηπτικό” ή “καθαριστικό χεριών” δεν έχουν έγκριση ΕΟΦ και δεν πληρούν τις προϋποθέσεις απολύμανσης και αντισηψίας.

Το προϊόν πρέπει να αναγράφει ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ, ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΟ και σε εμφανές σημείο να αναγράφεται ο αριθμός αδείας έγκρισης ΕΟΦ

Για την ALCOFARM MEDICAL

Νατάσα Κούζουνα
Τηλ: 2102224206
alcomedinfo@gmail.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του Astakos-News. Υβριστικά σχόλια ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με το παραπάνω άρθρο, δεν θα δημοσιεύονται. Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατ' ανάγκη από την παρούσα ιστοσελίδα.

Post Top Ad